maandag 16 februari 2015

Bosch wasdroger maxx 6 sensitive

Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, in plaats van plat op de optimaal vormgegeven binnenwand van de trommel te blijven liggen. Het resultaat is zacht wasgoed . Waardeer dit antwoord (36)Misbruik melden. Weet iemand wat fbetekent?


Ik krijg altijd die foutmelding op mijn display ? Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Onze wasdroger Bosch maxx sensitive droogt de was erg langzaam. Op zeer droog moeten we de gehele cyclus twee . Design met ronde vuldeur. Gegalvaniseerde sensitive trommelbinnenwand. Goedkope droger bestellen bij De Zwaan Witgoedhandel.


Klepje van warmtewisselaar sluit niet meer. Bosch Maxx Sensitive Droogt niet en slaat uit. Uw Bosch droger werkt het beste met schone filters.

Gebruiksaanwijzingen zijn. Alvast heel veel dank voor een evt. Onze Bosch luchtafvoerdroger van het type Maxx Sensitive , E-nr. Berichten over bosch maxx sensitive geschreven door ysabje. Rechts onder de laadklep zit een roostertje waarlangs de wasdroger koude lucht naar binnen zuigt en gebruikt om langs de metalen condensor te blazen.


Dit roostertje laat zich niet zo makkelijk lospeuteren, maar vanaf de zijkant . Bestel direct jouw Bosch Wasdroger onderdelen onderdelen. Droogkast met slang (dus geen condenstatiedroger) van het merk Bosch , Maxx Sensitive. Op zoek naar droogkast bosch maxx sensitive huishoudelijke apparatuur?


De beste droogkast bosch maxx sensitive huishoudelijke apparatuur vind j. Bosch Siemens Deurgreep Droger bestel je bij Handyman. Geschreven door de Consumentenbond. Zelfreinigende condensor. De klacht wordt steeds erger. Na minuut stopt de droger en het lampje reservoir begint al te knipperen.


Wij hadden ook last van dit probleem. De oplossing is: Onder de metalen uitneembare filter zit in de bodem nog een klepje, deze is moeilijk op te kri. Bestel je Bosch Wasdroger onderdelen onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo.

Op voorraad bij shops. Nette simpele droger van Bosch met de standaard droogprogramma's. Deze luchtafvoerdroger kan 1. Heeft als extra optie om voorzichtig te drogen.


Verder ziet de droger er nog goed uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts