dinsdag 10 februari 2015

Hotdog recept met zuurkool

Hotdog , Broodje Hotdog , Hotdog met saucijsje en De ultieme Amerikaanse hotdog. Een simpel recept voor een heerlijk broodje hotdog , op een best verantwoorde manier. Het klassieke broodje hotdog met zuurkool.


Let overigens wel op dat je de hotdog met zuurkool niet serveert met de jeneverbessen dit is alleen voor de smaak. Voor de hotdog met zuurkool begin je met de zuurkool. Stoof een gesnipperd uitje en knoflook in de gesmolten boter tot ze gaar zijn.

Hotdogs , katenspek en zuurkool op een knapperig wit pistoletje. Hotdogs met biologische witte puntjes en varkenschipolataworstjes in ontbijtspek als uitgangspunt. Wijnzuurkool, augurk en gebakken uitjes erbij.


Vandaag ga ik mijn favoriete broodje hotdog met je delen, namelijk met zuurkool en gebakken uien! Natuulijk maak ik ook het lekkere hotdogsausje zelf, want dat maakt deze hotdog echt helemaal af. Bekijk snel de video hierboven en ga aan de slag!


In Amerika en in Duitsland eten ze de hotdogs meestal met zuurkool en het is eigenlijk raar dat wij dat niet zo vaak doen hier in ons koude kikkerlandje waar we toch echt wel gek zijn op zuurkool. De hoogste tijd om het ook in Nederland populair te maken: broodje hotdog met zuurkool ! Dit is een perfect recept voor de soep .

Zet de knakworsten op in koud water en breng aan de kook. Haal de knakworsten uit de pan zodra het water kookt. Verhit een klontje boter in een pan en bak de zuurkool circa minuten. Verdeel de knakworsten en de zuurkool over de broodjes.


Serveer de hotdogs met de . Door de rookworst te grillen krijgt de hotdog nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen. Deze zondag heb ik een hotdog voor jullie klaar staan.


Deze New York Hotdog is serieus de lekkerste hotdog die ik ooit heb gegeten. Een dikke vette aanrader dus! Als ik op een (food)festival ben neem ik het liefst een hotdog.


Geen knakworstje tussen een wit bolletje met ketchup en . Een hotdog hoeft niet per se ongezond te zijn. Libelle heeft een recept voor een gezonde hotdog met zuurkool uit het vuistje. Aan het eind van de IKEA looproute staat de kraam waar je voor een euro een hotdog met onbeperkte vulling kan scoren.


Met dit in gedachte wil meneer wel mee. Verwarm de worst zonder te koken. Snijd de broodjes aan de bovenkant in de lengte in, maar niet door.


Dit Amerikaanse recept voor een broodje vegan hotdog is een echte must-try.

De plantaardige boeren knakworsten zijn heerlijk met de ui, zuurkool en mosterd. Veel variatie was er vroeger niet. Het was streetfoo zonder hoogstaande culinaire ambities. Dat is vandaag wel even anders. We wisselden worst, hotdog broodjes, vulling en saus en vonden zes nieuwe sublieme . En dan heb ik het niet over een Hema hotdog maar een super lekker broodje hotdog zelf maken.


Snel en makkelijk recept. Eventueel met zuurkool en gebakken ui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts