donderdag 12 februari 2015

Siemens eh875mp17e aansluiten

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken op een 2- of 3-fase aansluiting. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren.


Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan uw garantie vervallen. De moderne flexInductie kookplaat voor meer flexibiliteit tijdens het koken. EH875MP17E Siemens inductie kookplaat kopen? Het aansluiten kookplaat, het aanleggen kookgroep, het aansluiten inductiekookplaat, het aansluiten. Waarom beperkt worden hoe je moet koken?


Dankzij het FreeInduction- systeem is de gehele rechterzijde namelijk één groot kookoppervlak. De pannen en pangroottes worden door het systeem herkent zodat er niet onnodig energie wordt . Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik moet mn inductiekookplaat vervangen. U dient verzekerd te zijn voor eventuele door u gemaakte . De innovatieve inductie-technologie maakt koken sneller, veiliger, schoner en energiezuiniger.


Extra groot kookplezier dankzij het extra grote kookoppervlak op de freeInduction kookplaat waar pannen overal geplaatst kunnen worden. Kortere opwarmtijden met meer verm. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner. Elektrische kooktoestellen worden meestal aangesloten via een Perilex-systeem. In de keuken wordt dan een Perilex wandcontactdoos gemonteerd of reeds bestaand.


Aan de kookplaat of het fornuis komt dan een Perilex stekker (zie afbeelding). Voor dit toestel is een Perilex . Algemene informatie: Elektronisch geregelde inductiekookzones. W (met PowerBoost kW) Rechts: flexInduction kookzone met gebruiksmogelijkheden: 400x2mm, 3. Geschikt voor type stekker Perilex (5-polig). Minimale dikte aanrechtblad cm. Siemens heeft ons ondertussen aangegeven dat de kabel inderdaad wel vervangen kan worden, En als de monteur had gebel dan hadden ze hem geholpen.


Montage is uitgevoer aansluiten niet wegens overmacht en ik denk dat wegens verplaatsen kookplaat het te kort is geworden. Kan iemand me zeggen of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts