vrijdag 20 februari 2015

Blik met opdruk

Op zoek naar een blik met een persoonlijke opdruk ? Verkrijgbaar in kleine en grote oplages. Je kunt bij ons blikken bedrukken in vele uiteenlopende maten en vormen. Een blikken (geschenk)verpakking heeft vele voordelen. Het geeft een geschenk een luxe uitstraling en tegelijkertijd een lange. Een blik is op diverse manieren te personaliseren: met een label om de romp en een bedrukking, sticker of embossing op het deksel.


De manier van personaliseren verschilt per blik. Maak je eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen. Lees hier meer over het personaliseren van blikken en de druktechnieken. Klik hiervoor eenvoudig op de afbeelding voor een directe link . De stroopwafels in blik met opdruk maken het mogelijk om uw klanten, personeel , leden of andere relaties in het zonnetje te zetten en tevens reclame te maken voor uw eigen bedrijf. Laat een blik bedrukken met foto en tekst.


Rechthoek of hartvorm met de mooiste designs! Multifunctioneel en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid! Prikkels uit Eindhoven maakt het blik persoonlijk met uw eigen logo! Heerlijke Goudse stroopwafels in Delftsblauw blikje bedrukken met logo op het blikje.


Stroopwafels in oud-Hollands blik is altijd een goede binnenkomer bij uw klanten. De stroopwafels worden verpakt in een blik dat je volledig zelf kunt personaliseren, met een dekselbedrukking en eigen ontwerp wikkel. Download het stramien en lever je eigen ontwerp wikkel aan of laat . Blikken printen bij Bizzprint.


Gebruik eens een blik om je product te presenteren. Inclusief papieren wikkel met full colour opdruk. Een promotionele traktatie met een Nederlands knipoogje. Acht overheerlijke stroopwafels in een metalen blik , geschikt voor bedrukking met uw logo of tekst. Levering in werkdagen incl.


Dit metalen blik wordt geleverd met acht overheerlijk stroopwafels met karamelvulling, verpakt in een plastic zakje. Leg een stroopwafel op . Wit metalen blik met opdruk. Ontwerp je eigen bierblik.


Bedrukte blikjes appelsap met uw logo en ontwerp. Compleet gepersonaliseerde blikjes appelsap geheel in uw eigen stijl. Wij bedrukken blikken vanaf kleine aantallen met uw eigen ontwerp. De ideale reclamedrager en exclusieve verpakking met uw eigen promotie.


Een verrassende reclamedrager die. Antiek oud Koffie blik met opdruk vintage. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Blik zonder inhoud met tekst: voor de meest actieve vrijwilliger.


Voor de liefhebber, voor de vrijwilliger om te krijgen of kado te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts