vrijdag 13 februari 2015

Smoothie broccoli spinazie

De smoothie is eenvoudig te maken en het maakt niet veel uit wat je erin gooit. Wat dacht je van een groene smoothie met broccoli ? Een smoothie met de juiste ingrediënten is daarnaast heel gezond. Deze heerlijke frisse groene smoothie met broccoli , druiven en groene thee is een lekkere en gezonde opfrisser!


Het is goed voor je botten, je valt ervan af, spinazie bevat veel vitaminen en kan, geloof het of niet, lekker zijn!

In dit artikel staan lekkere spinazie smoothie recepten voor je klaar! Daarnaast zit een spinazie smoothie vol met de vitamines A, B B B B1 Ben C. Verhouding: De perfecte smoothie bestaat uit groente en fruit. Hierdoor staat de spinazie smoothie aan de top van de powershakes.


Je kunt beginnen met een lager percentage groente en dit steeds meer opbouwen. Varieer: Je lichaam heeft een variëteit aan groente nodig, maak . Smoothie expert The Green Creator deelde groene smoothies ! Peterselie is rijk aan vitaminen A,. Bij groene smoothies denken we aan bladgroente zoals spinazie , maar laten we vooral de kruiden niet vergeten.

Neem een groene smoothie als start van de dag en je krijgt een ongelooflijk gezonde boost waar je de rest van de dag profijt van hebt! Wanneer je aan het ontbijt denkt, dan is broccoli waarschijnlijk niet het eerste ingrediënt dat je te binnen schiet. Om te beginnen wordt alles dat vloeibaar is en waar spinazie (of nog beter: boerenkool) aan toegevoegd is, tegenwoordig een groene smoothie genoemd. Maar net als onze andijvie ontbijtsmoothie , en onze groene smoothie met peper, is ook onze gezonde ontbijtsmoothie met broccoli een winner. Want echt, rauwe broccoli kan prima bij het ontbijt . Ook verlaagt broccoli je cholesterol, verkleint het de kans op artrose en longziekten en beschermt het je tegen hart- en vaatziekten.


Een spinazie smoothie maken is namelijk makkelijk, lekker en gezond! Groen sapje met broccoli. Toch vonden wij een lekkere smoothie die je kan maken zonder spinazie , maar met ander groene groenten zoals broccoli en selder. Een broccoli smoothie , iets voor jou? Het is rijk aan mineralen, vezels en bevat veel vitamines zoals vitamine A, B, K, E én C. Broccoli is echt een super food dat je ondersteunt bij je weerstand.


Eet broccoli bij voorkeur rauw bijvoorbeeld in een groene smoothie met spinazie , banaan, kiwi en limoen. Of lijkt je een eenvoudig . Bekijk deze overheerlijke recepten (x10). Probeer ze zelf en ontdek hoe lekker EN gezond deze spinazie smoothies zijn.


Spinazie smoothie maken? Heb je nog nooit een groene smoothie gedronken dan is deze groene smoothie van spinazie en banaan een goede om mee te beginnen. Je kunt verschillende groenten en fruit in een groene smoothie verwerken.

Deze smoothie smaakt namelijk zoet en er zitten geen stukjes in. Zo kun je de dag al beginnen met een deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Maar ook broccoli kun je gebruiken voor een groene smoothie. Bekende groenten voor in de groene smoothie zijn andijvie , spinazie en boerenkool.


Hier vind je mijn groene smoothie recepten top 1 gratis natuurlijk! Daarnaast verbaas ik me over de lekkere smaak van broccoli in smoothies. Oké, het is niet SUPER lekker maar ik vind het smakelijker dan spinazie.


En het is weer eens wat anders :) Nodig voor grote smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts