dinsdag 24 februari 2015

Krups gran maestria

De Krups Gran Maestria Tita is voorzien van een pompdruksysteem van bar, speciaal aangepast aan de Nespresso-capsules. Deze bewaren het koffiearoma en de subtiele smaak optimaal in de hermetisch afgesloten capsules. De Krups is Gran Maestria Titanium is ultiem onder luxe koffiemachines en biedt de volledige barista ervaring. De modellen verschillen op kleine uiterlijke kenmerken, maar hebben beide een duidelijke jaren look.


In plaats van het stoompijpje dat bij de . Dankzij de volledig geïntegreerde Aeroccino melkopschuimer bereidt je zeer gemakkelijk een. Coolblue: alles voor een glimlach. Wederom een unieke verschijning gecreëerd door de designers van Krups.


De subtiele rondingen aan de bovenkant van de machine en de robuuste onderkant maken de Gran Maestria een lust v. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wegens aanschaf kleiner apparaat te koop. Geschikt voor nespresso cups.


Nespresso Gran Maestria de Krups , le café pour les passionnés. Lekbak, roostertjes, cupreservoir, waterreservoir en aerocino zijn (nieuw) extra aanwezig. Lesen Sie ehrliche und unvoreingenommene Rezensionen von unseren Nutzern. Onze conclusie: Krups Gran Maestria Titanium doet zijn naam eer aan. DE KUNST VAN KOFFIEZETTEN MET DE DESKUNDIGHEID VAN EEN BARISTA.


Espressomachine met een aluminium bekleding, uitgerust met een thermoblock en met een hogedrukpomp bar, speciaal ontworpen voor het Nespresso- systeem . Dit koffiezetapparaat biedt u de ervaring van een barista, dankzij alle vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke eigenschappen van het apparaat. Veel succes met het ontkalken van uw . Wij geven je een uitgebreid overzicht van prijzen en specificaties. Een grote watertank zorgt ervoor dat je het water niet te vaak hoeft bij te vullen, de capaciteit van de watertank van dit koffieapparaat is 1. Alle Krups Gran Maestria Onderdelen, Accessoires en Toebehoren vind je bij ReplaceDirect. Ruim Miljoen tevreden klanten.


Voor 23:00u bestel morgen in huis! Bekijk hier de specificaties en reviews. Bestel je Magimix KRUPS GRAN MAESTRIA Koffiezetapparaat onderdelen onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. Originele onderdelen voor Krups Gran Maestria XNserie. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts