dinsdag 24 februari 2015

Witgoed nijmegen lange hezelstraat

Men is gevestigd aan de Lange Hezelstraat 49. Zaterdag van 11:uur tot 17:uur - Maandag gesloten. Naast een gebruikt witgoed vind je ook groothandel in elektrische apparatuur, witgoed , autobedrijf, huishoudelijke apparaten, kringloopwinkel.


Naast een witgoed outlet vind je ook groothandel in elektrische apparatuur, witgoed , huishoudelijke apparaten,. Best Business Premium Outlet. Nijmegen , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


Het assortiment is bree van TV en hifi tot koelkast, van video tot zonnehemel en van wasmachine tot pc. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! Kijk eens goed rond op deze lokale internetgids.


Uitgebreid assortiment aan consumentenelektronica en witgoed. Nooit was het een gespreksonderwerp in huize Doorman. Want Jos Doorman (67), de man van de. Bekijk het grote en unieke aanbod van Kamernet en . Geachte klant voor het ophalen van al uw oud ijzer, metalen en witgoed , defect of werken of u nu. Dé speciaalzaak voor audio, televisie en huishoudelijke apparaten in Nijmegen en omstreken.


Wij repareren alle merken bij u thuis. Telefoon Meer infoRoute. Of uw wasmachine, koelkast, vaatwasser vriezer etc. Ontbrekend: lange ‎ hezelstraat Wasserette Nijmegen Zoek hier verder! In Nijmegen vind u ons op de Lange Hezelstraat Wij staan u graag te woord met al uw vragen.


Via hier aangegeven contact mogelijkheden. De volop aanwezige horeca en het brede scala aan winkels. Moenenstraat Nijmegen is een gezellig winkelstraatje in het centrum van de oudste stad van Nederland met een gevarieerd aanbod winkels. Ten aanzien van de attractiewaarde zijn de bezoekerswaarderingen van aanbod en sfeer stabiel tot licht gestegen. Winkelbezoek blijft dominant, maar de rol van horecavoorzieningen wordt belangrijker.


Verblijfstij bestedingen, drukte op zaterdag en het aandeel bezoekers uit Nijmegen -Noord en van buiten onze regio . Huis-aan-huis in Nijmegen. Zoek op telefoon nummer of postcode naar naam en adres. Dat betekent een forse strop voor de ondernemers van de oude stad. Veel klanten parkeren op koopavonden en zaterdagen hun auto in de Pijkestraatgarage.


In de Hezelstraat zitten veel winkels waar onder meer witgoed , kleine meubels en spiegels worden aangeboden. Die neem je niet zomaar mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts