vrijdag 13 februari 2015

Waterfles ontwerpen

Drinkflessen persoonlijk bedrukken. Volop mogelijkheden: bedruk de fles met tekst, foto of design. De mogelijkheden voor het ontwerpen zijn net zo veelvuldig als voor het gebruik: als wandelfles onderweg, als waterfles op het werk of als sportfles bij de training.


Laat je fantasie de vrije . Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf!

Dat gaat heel eenvoudig in de ontwerptool hierboven: Tab Kleur: Uniek bij MyMepal: kies per onderdeel zelf de kleur! Op het tabblad Kleur selecteer je per . Ontwerp je eigen Mepal waterfles met naam, met foto, of een compleet ontwerp in full colour. Je kunt zelf een kleur fles, dop en strap kiezen. Daarna kun je je eigen naam op de . Met de feestdagen voor de deur gaan we massaal op zoek naar leuke aankledingen voor de tafel.


Een gepersonaliseerde waterfles mag daarbij niet ontbreken. Wil je één ontwerp op meerdere bidons?

Of wil je één ontwerp op meerdere bidons en ook elke bidon gepersonaliseerd? Verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, oranje, rood en groen. Dopper waterfles met eigen naam bedrukt!


Ontwerp jouw dopper waterfles met je eigen naam en leuke afbeeldingen. Voor iedere dopper met opdruk. Van dat moedervlekje boven jouw bil tot die veel te grote kleine teen en dat plukje haar dat altijd rechtop je hoofd blijft staan.


Jij onderscheidt jezelf in alles, dus wil je ook de wereld redden in stijl. Meer weten over waterflessen met fruitfilter bedrukken? Of vraag direct een gratis digitaal drukvoorbeeld aan, zodat je een beeld hebt van jouw ontwerp. Maak je geen zorgen: je bent nergens aan gebonden.


Hij bedacht een oplossing: een waterfles die je makkelijk op elke fiets kunt klemmen, zonder dat je er een houder voor nodig hebt. Kollen, die voor zijn werk ontwerpen maakte voor andere bedrijven, wilde weleens een project voor zichzelf doen, dus zocht hij een productontwikkelaar met goede technische . Deze hoogwaardige drinkfles, of wel bidon, kan je eigen maken door je eigen foto. Dorst krijgen we allemaal.


Of je nou in de sportschool staat, op kantoor bent of in een drukke stad loopt, waterflessen zie je overal. Voeg je logo daar nu aan toe en val op bij elke slok.

Kies uit een uitgebreid assortiment van bidons tot waterzakken. MyMepal Rosti Mepal JustWater fles drinkfles waterfles recensie review persoonlijk ontwerp zelf ontwerpen uniek kleur fles dop strap bedrukking achtergrond afbeelding tekst logo WijTestenHet. Bij promobee is het mogelijk om uw eigen etiket voor uw waterflesjes te ontwerpen. Waterflesjes bedrukken, zelf ontwerpen ? Bij voorkeur als PDF of EPS bestand.


Promobee neemt zeer spoedig contact met u op, om uw ontwerp te bespreken. Studio Vogels werd door Brandbase gevraagd voor het ontwerpen van een kunststof waterfles voor Shell. Dit om te laten zien dat producten ook op een cyclische manier geproduceerd kunnen worden en geen negatieve . Personaliseer je eigen waterflesje bij Drukzo. Ideaal om jouw merk te promoten bij evenementen of een beurs.


Keuze uit verschillende variaties. De ontwerper werkt vier dagen in de week bij een bedrijf in Kapelle en één dag in de week werkt hij als freelancer voor dopper. De fles wordt gemaakt door een bedrijf uit Haarlem. Het is namelijk niet bij het originele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts