donderdag 19 februari 2015

Winterse gerechten met vis

Een feestelijk, of liever een alledaags pannetje? Welke vis eten in welk seizoen? Alles wat je moet weten over vispannetjes vind je hier! Gerechten die vooral heel erg lekker warm zijn, maakt de koude dagen doorkomen weer wat makkelijker. Verdeeld onder de categorieën vis , vega, vlees.


Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Vis gerechten met zalm, kabeljauw, garnalen en nog veel meer. Een lekker lijstje met lichte maar toch winterse gerechten om het jaar in de zetten. Klassieke gerechten met vlees, aardappelen en een lekker stevig sausje, ze smaken zo goed als het koud is. Waterzooi met vis en peterselieaardappelen, verkrijgbaar bij de 15gram Foodbox van januari.


Fluwelen soepje met schelvis en schelpjes. Vispannetje van schelvis met champignons. Ovenschotel met wijting en winterse groenten. Op zoek naar lekkere recepten voor de winter?


Wil je een lekker ovenschotel met vis maken? We hebben hartige taarten met zalm, ovenschotels met makreel, zeebaars, kabeljauw en nog veel meer ovenschotels met vis. Ook de visspeciaalzaak heeft de mooiste vis van eigen bodem en daarnaast zie ik mooie wijnen liggen. Kortom er is weer genoeg te maken, te proeven en te genieten. Hieronder vind u een uitgebreide samenvatting van – meer dan goede recepten – betreffende herfst- en winterkoken.


Laat je inspireren door Lekker in het Leven. Winterse visrecepten voor liefhebbers van een lichte en gezonde keuken. Zo maak je vis klaar in de winter!


Beef Wellington, een klassieker die écht niet mag ontbreken in dit rijtje met de lekkerste hoofdgerechten voor het kerstdiner. Wij zijn echte fans van deze heerlijke winterse groente. Vandaag laten we jullie zes lekkere en simpele winterrecepten zien.


Ben je benieuw kijk dan gauw verder! Welk gerecht mag nou echt niet ontbreken in de winter: . Zorg daarom voor voldoende keus voor al jouw gasten. Naast gerechten met wild zijn ook volle stukken mals vlees en vis erg gewild dit seizoen. Combineer deze ingrediënten met smaakvolle winterse seizoensproducten en je hebt een goede, uitgebalanceerde menukaart voor . Hutsepot, een dampende mok soep, spruitjes en kolen, racletten,. Dan hou jij wel van stevige winterkost!


Verwarm je tijdens de koudste dagen met deze heerlijke hartverwarmende gerechten. Onze eigen Noordzee is de thuisbasis van vele heerlijke vissoorten die veelal door de Nederlandse vloot worden gevangen. Over (Noordzee) vis is veel te vertellen: van verhalen over de vangst en verwerking tot kooktechnieken en achtergrondverhalen over duurzame vis en hoe vis past in een . Brrr, wat is het koud he! Speciaal voor jou heeft Jamie magazine de allerlekkerste winterrecepten klaargezet. Hollandse winters houden van traditionele gerechten als stamppot en stoofvlees.


Bekijk ze snel op onze site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts