donderdag 5 februari 2015

Dutch oven met driepoot

Een zeer stabiele 3-poot. Beschikt over verstelbare poten, zodat deze ook op een ongelijke ondergrond stabiel kan worden afgesteld. Steeds vaker zie je pannen die je in combinatie met een zogenaamde driepoot kunt gebruiken. Bevestig de pan aan de driepoot en je bent klaar om een onvergetelijke maaltijd te bereiden. Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze set.


Leuke set om mee te nemen naar de camping, festival maar ook prima in de tuin te gebruiken.

Jij kan hier de heerlijkste gerechten in bereiden. De pan kan worden opgehangen aan de ketting. Nu bestelbaar in onze webshop. Dutch Oven liter met driepoot van 1cm.


Stevige 130cm hoge driepoot van Bo-Camp Urban Outdoor om een Dutch oven of één van de kookpotten uit de Urban outdoor reeks boven een kampvuur te hangen. De poten zijn gemaakt van zwart staal en zijn erg stabiel. Deze set bestaat uit:Bon Fire driepoot 1cm.


Te gebruiken op verschillende hoogtes door de verstelbare poten.

Het beschikt over verstelbare poten, zodat deze ook op een ongelijke ondergrond stabiel kan worden afgesteld. Middels de ketting met ophanghaak kan de pan op verschillende hoogtes worden bevestigd. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Wil jij een keer wat anders proberen dan standaard barbecueën?


Dan wordt het tijd om een vuurschaal en een driepoot aan te schaffen inclusief een Dutch oven. Eigenlijk kan je niet buiten koken zonder Dutch oven , want je kunt gewoon alles. Ook geschikt om met andere pannen te koken boven een kampvuur.


Petromax driepoot voor Dutch oven. Cook with old-fashioned style directly over a campfire. This durable steel tripod makes open-flame pot cooking nice and simple.


Features include heavy duty i. Wij verkopen pannen die geschikt zijn voor koken op open vuur. Voor gietijzeren pannen geld dat ze moeten worden ingebrand. De Bo-Camp Urban Outdoor Driepoot Dutch oven is een zeer stabiele driepoot.


Aan de driepoot hangt een ketting welke is voorzien van een ophanghaak, met gebruik van deze ketting kun je de pan op verschillende hoogtes boven het vuur. Dit duurzame stalen statief maakt koken boven vuur leuk en eenvoudig. De stevige en verstelbare ketting kan elke dutch oven dragen. Statief wordt geleverd met opberghoes (exclusief dutch oven ), lengte 1cm .

Driepoot inclusief haak en ketting voor gebruik van een Dutch oven op een houtvuur. Op voorraad: levertijd 1-werkdagen. De bezorgdag kunt u bij de bestelling aangeven.


Gratis verzending va € 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts