maandag 9 februari 2015

Het havenhuis etten leur

Restaurant het Havenhuis. In ons restaurant aan de kade van de Leurse Haven, staat u als gast centraal. U bent dan ook van harte welkom om kennis te komen maken met onze overheerlijke gerechten in onze fijne ambiance.


Onze menukaart wisselt met enige regelmaat, zodat u steeds weer kunt genieten van nieuwe, . Rundercarpaccio, de beste. Ierse kogelbiefstuk van graangevoerd rund ∙ oude kaas ∙ kappertjes ∙ olijven ∙ rode ui ∙ pijnboompitten ∙ balsamico dressing∙.

Ras el Hanout ∙ knoflookbrood ∙ yoghurtlimoen- mayonaise . In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras. Het restaurant bevindt zich in een mooi wit pand met grote hoge ramen, die ervoor zorgen dat het binnen lekker licht is. Dit licht, samen met de industriële inrichting van de ruimte, zorgt voor een moderne, prettige en . Gewaardeerd met een 7. LET OP: Voor dit restaurant geldt een a la carte menu, waarbij je korting krijgt op een 3-gangen diner naar keuze. De aangegeven prijs betreft een gemiddelde menuprijs en kan dus afwijken.


Wil jij bij dit restaurant genieten met je speciale Primera restaurantvoucher, maak dan snel je reservering online.

Gezellig restaurant met fantastisch personeel en eten. Etten - Leur en verre omstreken. Moniek Velasco Smolders. Voor mij is het Havenhuis een van de betere restaurants! Goed eten, service gerichte medewerkers en kwaliteit- prijs klopt ook!


Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Deel dan nu jouw ervaring! Topkwaliteit, gecombineerd met individuele service en een huiselijke en informele ambiance,. Hoe bereik je toekomstige gasten?


Ons antwoord: door je duidelijk te profileren met een herkenbaar en professioneel beeldmerk. Deze huisstijl moet op allerlei vlakken terugkomen: van de menukaarten in het restaurant tot aan de vlaggen en. Als ik uit eten ga dan kan ik zo onwijs genieten van zorgvuldig opgemaakte borden met mooie gerechtjes die er uitzien als kleine kunstwerkjes. Verse ingrediënten die los van elkaar fantastisch smaken . Zondagsgevoel aan de Leurse haven. En bestel vooral koffie van Roosendaalse bodem.


Verhuurd Toevoegen wachtlijst . Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts