maandag 9 februari 2015

Wijnglazen laten bedrukken

Glazen graveren doe je snel en eenvoudig bij YourSurprise. Je kunt bij ons vele verschillende soorten glazen laten graveren. Laat bijvoorbeeld mooie wijnglazen graveren als persoonlijk jubileum cadeau, of laat een bierpul graveren voor een goede vriend.


Zijn misschien je ouders dol op wijn? Bij YourSurprise kun je een .

Dit zou dus betekenen dat de bedrukking na een korte tijd van gebruik los zal laten of vervaag wat zonde is van uw bedrukte wijnglazen. Het bedrukken van de goedkope wijnglazen gebeurt bij De PennenBoer middels een transfer. Hierbij worden de wijnglazen op hoge temperaturen gebakken, waardoor de bedrukking.


Uw boodschap glashelder overbrengen? Bedrukte glazen bij Allgifts. Een bedrukt glas is een passende toevoeging aan de bestaande werkruimte. Bekijk snel ons assortiment te bedrukken wijnglazen en bestel direct.


Laat als horecaondernemer uw glazen bedrukken met uw eigen logo.

Wijnglazen met tekst of logo, je vindt ze hier en bestelt eenvoudig! Wijnwinst helpt u aan meer rendement en omzet uit uw verkoop van wijn! Bij een heerlijk diner hoort natuurlijk een bijpassende wijn. Of je nu een rode of een witte wijn schenkt, wij hebben er het perfecte glas voor. Laat je gasten genieten in jouw eigen stijl door de wijnglazen te bedrukken of te graveren met je eigen ontwerp.


Van bierglazen tot longdrinkglazen. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Glazen laten bedrukken is de perfecte optie om naamsbekendheid te vergroten. Interesse in glas bedrukken?


Bij Maxilia heb je al bedrukte glazen vanaf bij 100 . Dat kan al vanaf bij 1stuks. Wil je wijnglazen laten bedrukken ? Zo weet je zeker dat je glazen vindt die passen bij jouw budget en wensen. Geen café, restaurant of kantine kan zonder: een flinke hoeveelheid glazen.


Bij ons laat je nu glazen graveren en bedrukken met jouw ontwerp. Zorg dat je klanten bij elke slok aan je denken en laat je glazen bedrukken.

Kies voor een bedrukking met de look van glazen graveren of ga voor zeefdruk. Laat champagneglazen graveren voor een huwelijk, een theeglas voor je favoriete juf of een bierglas voor je vader. En heb je een persoonlijke wens die je niet op onze website ziet staan? We bekijken graag wat de mogelijkheden zijn om jou leukste glas te laten graveren.


Zo kunnen we in overleg hartjes, ringen, dolfijntjes . Het glas krijgt direct meer uitstraling door het te laten bedrukken met een design in bijna elke gewenste kleur. Het assortiment glazen is zeer divers. U heeft een ruime keuze uit allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte theeglas voor in de bedrijfskantine of laat whiskyglazen bedrukken met uw logo als eindejaarsgeschenk.


Voor iedere gelegenheid en doelgroep vind u een passende glas die u kunt laten. Bestel moeiteloos online bij Pinkcube. Plastic Wijn- of Champagneglazen glazen goed en snel laten bedrukken ? In glashelder, zwart, wit of zilver. Uniek, origineel en opvallend! Uitstekende (druk) kwaliteit tegen de beste prijs!


Een feestelijke gelegenheid vraagt om champagne of varianten zoals prosecco en cava. Maar serveer deze champagne dan wel in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts