woensdag 18 februari 2015

Witgoed eindhoven tweedehands

Nieuw en 2de hands gebruikt witgoed. Wasmachine , koelkast, droger, vaatwasser reparatie. Tweedehands wasmachine Eindhoven.


Dat is zonder meer mogelijk aangezien wij de wasmachine bij u aan huis afleveren, ongeacht waar in Nederland dat is. U zult deze Bosch WFO 1nergens in .

De Zwaan is de grootste in Nederland op het gebied van 2e hands witgoed en op ons kunt u vertrouwen wat we onderstrepen met maanden garantie op alle 2e hands wasdrogers. Wij durven deze garantie te geven omdat we al het binnenkomende witgoed meteen controleren op fouten, gebreken, en vuil zodat we weten . Uw specialist in witgoed. Al het witgoed wat binnenkomt wordt gecontroleer en zo nodig ook nog gereviseerd. Woont u niet in een van de.


Hierdoor durven we ook maanden garantie te geven! Ook bezorgen wij gratis in de regio Eindhoven !

Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd. Bekijk het ruime aanbod van nieuw en tweedehands elektronica! Wij zijn gespecialiseerd in IN - en VERKOOP van zowel NIEUW als GEBRUIKT witgoed.


Witgoed is onmisbaar in ieder huishouden. Kom een keer langs en geniet van ons uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten zowel nieuw als gebruikt! Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste . Welkom bij Emek Interservice. Emek interservice Is uw adres voor reparatie in en verkoop van witgoed. Ons motto is het beste van nu, met de service van vroeger.


Naast een tweedehands witgoed vind je ook fietsenwinkel, kringloopwinkel, autobedrijf, groothandel in elektrische apparatuur, webshop en postorder. RechtsvorEenmanszaak. Handelsnamen: Rota, witgoedshopper.


Producten en diensten: Winkels in tweedehands goederen (geen kleding). KvK uittreksel en bedrijfsprofiel . Volledig gereinig gereviseerd en met 1 garantie. Bezorging in heel Nederland.

Persoonlijk en dichtbij. Met onze kennis van zaken staan we u graag persoonlijk te woord voor advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzen en zoeken samen naar de beste oplossing.


Mocht uw apparatuur onverhoopt toch kuurtjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts