donderdag 26 februari 2015

Prijstang

Vele aanbiedingen bij bol. Prijstangen koop je eenvoudig online bij bol. Met deze zeer voordelige prijstang voorziet u uw artikelen snel van een duidelijke prijs.


Er wordt een willekeurige kleur verstuurd. Bij de prijstang is inkt geleverd en een klein prijs rolletje. Vind prijstang op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Direct uit voorraad leverbaar. Eenvoudig maar sterk model. Afdruk van regel van posities met in de eerste band van links het euro symbool. Formaat etiket 12x26mm met … Prijs o. Etiketteertang om uw producten een prijs te geven.


Geschikt voor tekstregel. Lees hier alles over de verschillende merken prijstangen, het aantal regels en karakters en nog veel meer! Bestel nu de prijstang pos.

Paardekooper Verpakkingen B. Deze stevige kunststof etiketteertang van. Altijd de scherpste prijzen en direct leverbaar. Snel gelever goede garantie en de scherpste prijs! Voorzie je producten snel en eenvoudig van een houdbaarheidsdatum met deze ergonomische datumtang Contact Premium 8. Datumtang voor houdbaarheidsdatums.


Wij verkopen diverse prijstangen voor het uitprijzen of coderen van artikelen. Bij elke prijstang is weergegeven voor welke afmeting etiketten de tang geschikt is. Hierbij geeft het eerste cijfer het aantal regels aan en het tweede cijfers het aantal . Dit filmpje laat u zien hoe u een nieuw rolletje etiketten in kunt voeren in uw Blitz prijstang. Prijsetiketten op aanvraag verkrijgbaar. De tang voorziet al uw producten van goed leesbare etiketten.


De rollen zijn eenvoudig te laden. De in te stellen etiketten . BeSuRe - ons complete assortiment inktrollen voor prijstangen: Blitz, Open Data, Sky, METO. Snel en veilig prijsetiketten aanbrengen. Etiketeerapparaat maakt 1-regelige afrukken.


De kleur van de prijstang is zwart. De tang is inclusief het euro-symbool en de prijstang print karakters op één regel.

Beschikbaarheid: In voorraad. Inktrol voor METO prijstang. Een prijstang is een onmisbaar instrument in de retail. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts