woensdag 11 februari 2015

Woonboulevard

Het grootste aanbod meubels, keukens, badkamers en electronica. Kom wooninspiratie opdoen in een van onze woonwinkels, dagen per week open! Woonboulevard Heerlen is de grootste woonboulevard van Europa!


De grootste woonboulevard van het Westen van Nederland heeft werkelijk alles op woongebied. Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar. Van keukens tot badkamers, van gordijnen tot tapijt, van kinderkamers tot slaapkamers, meubels, verlichting, woonaccessoires etc.

Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, de plek voor een dagje woonwinkelen! Bekijk hier onze inspiratietips en weetjes! Inspiratie, innovatietrends: meubels, accessoires, kinderkamers, verlichting, design. Shop alles voor jouw huis. Neem rustig de tijd om rond te kuieren, ideeën op te doen en uw toekomstige meubels echt te ervaren.


U bent hier niet alleen, zoals dat hoort op een echte boulevard. Onze professionele meubel- en interieurexperten staan voor u klaar. Breng zeker uw vrienden en familie mee want bij .

Een woonboulevard of meubelboulevard is een soort winkelcentrum gericht op producten die met wonen te maken hebben. De term wordt in het bijzonder gebruikt in het geval van een straat waaraan de winkels liggen. De perfecte plek dus om inspiratie op te doen voor uw woning. Wij geven u graag advies. Zodat u zeker weet dat u precies die dingen aanschaft die passen bij uw woonwensen.


Hieronder een overzicht van alle winkels. U houdt van design, modern of klassiek? Budgetvriendelijk of exclusief?


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten woonboulevard – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Met ruime openingstijden, een goede bereikbaarhei voldoende parkeerplaatsen en sterke persoonlijke service staan wij graag voor je klaar. Voor het gehele assortiment zien we u graag op onze woonboulevard in Sliedrecht. Op tweede paasdag bezoeken veel mensen de woonboulevard.


Bus Richting Haagse Beemden. Zorgcentrum Huize Haga zorgcentrum. Dit restaurant is gevestigd aan de kruisvoort, naast de woonboulevard. Ons restaurant biedt plaats aan 2gasten, waarvan er plaatsen op het terras zijn.


Het restaurant kenmerkt zich door een sfeervol interieur, met stijlvol meubilair in trendy kleuren. Jaarlijks genieten meer dan.

Jeugdsportfonds Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts