donderdag 19 februari 2015

E51 aeg droger

Na het programma handmatig uitschakelen en vervolgens weer inschakelen doet de . E geeft een groeps foutmelding zo wordt er in normale toestand Egetoond in het display en dat staat in principe voor een motorstoring, Je kunt nu proberen dit verder uit te . Na een tijdje draaien komt er foutmelding Eop het scherm, samen met wat biepjes. Na wat rondsurfen ben ik ook al onderliggende foutcode te weten gekomen, wat Eis. Blijkbaar wijst dit op problemen met de . Na wat zoeken op internet is het me gelukt de foutcode Euit te lezen.


Een veel voorkomende reden dat de motor van een wasdroger niet draait is een defecte motorcondensator. Zou op of dicht in de buurt van de . Is uw klacht dat: De machine sto. Wij kunnen de printplaat repareren.


Printplaat reparatie met garantie. De meeste problemen kan u immers gemakkelijk zelf oplossen eens u het defect heeft gelokaliseerd. E, Kortsluiting aan de motortriac. E5 Motor slaat uit uit. Dan is hoogstwaarschijnlijk de electronica defect.


Een nieuwe electronica is verschrikkelijk duur (ca. € 15- € 2500) en dat betekent . Hallo Aeg droger Melding E5 trommel gaat niet draaien. AEG Droogkast foutcodes . OFF EMotor triac sensing circuit faulty. OFF EMotor inoperational. Electronic board faulty.


Na jaar krijgen we last van een foutmelding E51. Verder nooit enige last. Monteur tweemaal laten komen. Schijnt een printpraat te zijn voor ruim 2euro!


Nu kan ik me helemaal niks voorstellen bij een zielig printplaatje voor 2euro. Combinatie van de onderstaande fouten (algemene melding). De motor triac ondervindt kortsluiting. Dit hoeft niet de triac zelf te zijn, ook de bedrading of de electronica moeten worden gecontroleerd. De wasdroger motor heeft zijn beveiliging aangeschakeld omdat er gevaar is voor oververhitting.


Sensors: was – meting van. Compressor – management. Droger – ventilator – management. AM - reply retweets likes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts