maandag 10 oktober 2016

Schaatsen slijpen haarlem

Je kunt schaatsen (combinoren, klapschaatsen , maar ook kunst- en ijshockeyschaatsen ) huren in de schaatsverhuurwinkel van Engelbert Sport op de IJsbaan Haarlem. De ingang van de winkel bevindt zich in de hal van de ijsbaan. Je kunt hier ook terecht voor het slijpen van schaatsen , verder kun je hier . In onze visie staat schaatsplezier voorop. Daarvoor heeft u goede schaatsen en kleding nodig die precies bij u passen.


Op woensdagavond november a. De instructie wordt weer verzorgd door Ger Mantel. Locatie: Clubhuis van 20. Toegang is uiteraard GRATIS.


Overdag zal er dit seizoen . Om dat te bewerkstelligen, organiseren wij op woensdagavond november a. Deze cursus wordt gehouden onder leiding van Ger Mantel. Ger heeft in zijn leven al voor veel toppers de schaatsen. Schaatsen slijpen Haarlem op Telefoonboek.


Naast een schaatsen slijpen vind je ook antiek, bouw, detailhandel, groothandel in meubels, ijsbaan. Met onze jarenlange ervaring is er veel kennis opgedaan en vanuit die ervaring proberen wij u als klant zo goed mogelijk voor te lichten. Wij zijn zeer breed gesorteerd en hebben een uitermate breed en diep assortiment. Ook voor het slijpen van uw schaatsen kunt . Koop gerenommeerde schaatsmerken als EVO, Viking of Raps en niet bijvoorbeeld Nijdam.


Geen combinoren, maar leren. Bij het Liewegje in Haarlem kun je ook tweedehands schaatsen kopen. Zijn je voeten nog in de. Als je het zelf wilt doen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts