donderdag 27 oktober 2016

De oude linnenkast

Vind oude linnenkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Voorde rest ziet hij er nog erg goed uit.


Of je nu een vrolijke linnenkast voor een baby- of kinderkamer zoekt of een ruime kledingkast . Bekijk Ook Mijn Andere Advertenties STERK VERLAAGDE PRIJS ! Informatie over oud en antiek linnen.

Verkoop van antiek linnendamast. Presentatie voor groepen op locatie of op onze linnenzolder. Daar ligt naast zelfgesponnen linnen ook nog iets anders.


De linnenkast is gemaakt van wortelnotenhout. Eigenlijk is de linnenkast de uitzet van een bruid. Van jongs af aan spaarden bruiden voor de linnenkast. Antieke linnenkast in nette staat, demontabel.


Grote oude Franse linnenkast geverfd in de kleur Cottage Green krijtverf, met een subtiele glans. Hoogte van de kast is 2.

SPIEGEL LINNENKAST Vader trekt zijn grijs gestreept jacket aan en zet de hoge hoed op die hij op de trouwdag droeg. Hij geeft mij het vosje dat moeder aanhad bij hun huwelijk ik wikkel het om mijn schouders. We kijken elkaar aan in de spiegel van de oude linnenkast. Vader glimlacht om zichzelf en ik steek een arm in . JT - Ja Eindelijk de juiste oude linnenkast gevonden Marktplaats En nu. De deal is gesloten en die speciale, leuke, unieke vintage linnenkast is voor jou!


En ook vond je een mooie antieke Chesterfield-bank met maar een paar beschadigingen aan het leer. Hoe krijg ze van Zuid-Limburg en Noord- Brabant naar je . Bent u op zoek naar een prachtige tweedehands, gebruikte of nieuwe kast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten , oude kasten en geleefde kasten. Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten , buffetkasten, dressoirs en secretaires. Kom kijken in onze winkel of bestel ze . Deze erg leuke linnenkast heeft een frisse verflaag nodig en hij staat weer te pronken in je kamer! Oude linnenkast , jaren 50.


De kast kan worden opgehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts