donderdag 20 oktober 2016

Kringloopwinkel rataplan haarlem haarlem

In Haarlem heeft Rataplan twee kringloopwinkels , namelijk aan de Werfstraat en Zijlstraat. Grote collectie aan vintage en trendy kleding en meubels. Een van de belangrijkste winkelstraten van Haarlem. RataPlan Zijlstraat in Haarlem is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder.


Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Er zijn nog meer kringloopwinkels in . Kringloopwinkels in Haarlem. Alle adressen en openingstijden van winkels die tweedehands spullen verkopen in Haarlem , Noord-Holland. Binnenkort een nieuw verslag van deze winkel.


Parkeren is in het centrum natuurlijk wel wat lastiger. De winkel ligt aan de rand van het centrum van de prachtige stad Haarlem. Met een duidelijk doel: laten zien dat kleding een tweede leven kan krijgen op een hippe manier.


Bekijk elke kringloop in Haarlem of . In de kringloopwinkels van Rataplan kun je terecht.

Wie van vintage houdt moet zeker even een kijkje nemen bij kringloopwinkel RataPlan in de Zijlstraat. De winkel biedt een ruim assortiment van vintage en trendy kleding, kunstvoorwerpen en curiosa, meubels en een vernieuwde boekenafdeling. Zijperstraat Alkmaar.


Deze week staat Rataplan kringloopwinkel uit Haarlem centraal. Joke Kamerman werkt op de kledingafdeling. Ze doet haar werk al twee jaar met heel veel plezier en voldoening.


Dagelijks is zij verantwoordelijk voor de kleding die er binnenkomt. Ze zorgt ervoor dat alles uitgezocht en geprijsd wordt voor . Daar is sinds kort een 18e filiaal, kringloopwinkel Rataplan Delft . In het pan waar voorheen De Schalm zat, kan het publiek kennismaken met het geheel nieuwe kringloopwarenhuis. Ook start Rataplan hier haar eerste fietsenwinkel. Het gebwoud heeft een metamorfose ondergaan. Rataplan opent komende zaterdag haar tweede kringloopwinkel in Haarlem.


Het pand heeft een metamorfose ondergaan. Een vrouw heeft enige tijd geleden een oude kist ingeleverd bij kringloopwinkel Rataplan Haarlem. De kist was gevuld met papieren waar persoonlijke notities opstonden en officiële documenten tussen zaten.


In eerste instantie wilden de medewerkers van de winkel deze stapel oud papier door de . Grootste groene gids van Nederland.

Nieuwe Fietsenwinkel Haarlem. Wij gaan in de Zijlstraat naast de kringloopwinkel een fietsenwinkel beginnen. Zaterdag augustus gaat de nieuwe kringloopwinkel Rataplan aan de Werfstraat open. Er staan nu al mensen op de stoep met de vraag wanneer we winkel opengaat.


Ook bieden Haarlemmers massaal hun spullen aan. Het aanbod in de winkel is dan ook boven verwachting. Een onbekende vrouw heeft deze ingeleverd bij kringloopwinkel Rataplan in Haarlem.


Aan de Werfstraat, waar . Bijna eindigde de inhoud met allerlei officiële documenten en persoonlijke notities in de papierversnipperaar. Medewerker Perry Hulsen ontdekte de waardevolle berg documenten net op tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts