vrijdag 28 oktober 2016

Goedkoop zaaltje huren dordrecht

Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Dordrecht die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €en €p. Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Dordrecht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de . Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Dordrecht , Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en omgeving.


Een zaal huren in Dordrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft?

Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. De Nieuwe Stoof, wijk Crabbehof. Sportzaal (pers.) (sportactiviteiten). Zaalverhuur in Dordrecht.


Cursusruimte (pers.) €. Huur een zaal bij De Merwelanden in Dordrecht. Foto: Twitter Villa Augustus. In de zomerperiode heeft Villa Augustus de kas Limonaia te huur.

Een hele leuke feestzaal met grote openslaande deuren naar buiten. Duurzaamheidscentrum Weizigt stimuleert het duurzaam denken en handelen in Dordrecht en de regio. Feestcafé Bij Berry is beschikbaar als u een zaal wilt huren voor uw feest op locatie in Dordrecht. Dé groepslocatie voor uw bruiloft, receptie, feest of bijeenkomst.


Van lunch tot een uitgebreid diner of buffet. Geschikt voor elk gezelschap, zowel zakelijk als privé! Event Center Dordrecht is hét nieuwe, multifunctionele evenementencomplex in de Drechtsteden voor grootse evenementen, congressen, beurzen, vergaderingen, bruiloften, feesten en meer! Voorts beschikt onze Center over aparte ingangen voor iedere zaal , aparte toiletgroepen en barren: vaste en mobiele.


Heb je behoefte aan een inspirerende locatie in Dordrecht voor je opleidingen, workshops of vergaderingen, dan kun je bij ons de juiste ruimte vinden . Zowel in de winter als in de zomer bieden wij barbecue arrangementen, feestavonden en kunnen wij bemiddelen in Outdooractiviteiten. Ook in combinatie met een trabanttour door Dordrecht. Nieuw in Dordrecht Outdoor ook voor KIDS. Teambuilding, Disco en Frietjes eten. Ik zoek het in omgeving: Dordrecht , Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam.


Eten konden we in eigen beheer regelen (= goedkoop dus), drinken moesten we wel afnemen enzo, maar zodoende is het niet heel duur. Er is een ruimte die je voor partijen kunt huren , niet de kerkzaal zelf dus. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Dordrecht ?

Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren , dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts