woensdag 19 oktober 2016

Huisartsen voorschoten vakantie

De praktijk is enkel gesloten op reguliere feestdagen. Incidenteel kan het voorkomen dat de praktijk, buiten de feestdagen om, een dag gesloten is. In dat geval nemen de overige huisartsen in Voorschoten bij spoed voor ons waar. Op zoek naar een huisarts in Voorschoten ? Bekijk alle huisartsen en vergelijk praktijkgevens, specialismen en reviews van alle huisartspraktijken.


Elke werkdag open van 8. Vind een huisarts in Voorschoten , bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Farsi op woensdagochtend en woensdagavond . De artsen gaan afwisselend met vakantie. Zoekt u een huisarts in Voorschoten ? Wij nemen nieuwe patiënten aan.


U kunt zich online inschrijven of langskomen bij de balie. We streven ernaar in de vakantieperiodes zoveel mogelijk geopend te zijn. Vakanties en vrije dagen.


Dokter Nijst is afwezig van maandag maart tot en met vrijdag maart. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Huisartsen )Praktijk Nieuwe Zeeweg. Noordwijk (Zuid-Holland).


De SMASH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Nijst, huisartsen voor spoe spreekuur en huisbezoek, online . Verwijspraktijk Voorschoten. Een moderne praktijk voor alle tandheelkundige behandelingen die de tandarts niet zelf uitvoert. Bijvoorbeeld: implantaten, röntgendiagnostiek en parodontologie.


De kliniek beschikt over de nieuwste technologie. Het team van specialisten en deskundigen combineert professionaliteit en . Bij afwezigheid van de eigen huisarts moet voor dringende zaken overdag de doktersdienst worden . Voor meer informatie kijk op onze website. Bij de GG de apotheek, de huisarts of de reizigerspolikliniek is informatie verkrijgbaar welke inentingen nodig zijn voor welke landen. Als je een reis hebt geboekt, is het verstandig om dit minimaal weken voor vertrek met je huisarts , GGD of een arts of verpleegkundige op de reizigerspolikliniek te bespreken. ONS Voorschoten wil uitbreiding lokale huisartsenhulp.


Gunt u niet alle kinderen een onbezorgde vakantie ? Landelijke bepalingen staan wellicht een volledige huisartsenpost in de weg omdat een koppeling wordt vereist met spoedeisende hulp. Wij hebben in tijden van vakantie altijd een collega die tevens bereikbaar is. Indien er acute levensbedreigende crises zijn, dan weten onze patienten dat zij dan via de huisarts eventueel de crisis dienst in kunnen schakelen. Heeft u specifieke afspraken met een ggz-crisisdienst, HAP of SEH?


Wij geven patiënten het beslissingsrecht. De eerste arts die vanmorgen dienst had bij SOS Arts, is Erwann Letort, die in Voorschoten een praktijk heeft. Vanuit een kleine woning op een industrieterrein in Diemen bestrijkt hij deze dinsdag de stad.


In totaal zijn er acht artsen aangesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts