maandag 10 oktober 2016

Wandtegels woonkamer

Wij zijn een van de grootste (online) leveranciers van wandtegels in Nederland en Belgie. Wij bieden een groot aanbod woonkamer wandtegels aan voor een vaste, lage prijs. De meeste wandtegels voor de woonkamer zijn uit voorraad . Wandtegels en muurtegels voor de woonkamer.


Een muur in de woonkamer bekleden met tegels is heel modern. Voor de genen die de stoute schoenen aan durven te trekken en die iets anders willen dan behang of verf zijn de muurtegels een uitkomst.

Op zoek naar een wandtegel voor in de woonkamer ? Diverse stijlen verkrijgbaar, uiteenlopend van strak tot landelijk en in allerlei kleuren en formaten. Een perfecte look voor uw woonkamer ? Bekijk alvast onze inspiratiepagina met tegels en parket voor de woonkamer. Elke dag blij met je keuze. In de stijl van vtwonen. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken.


Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Ook een klassiek interieur is vtwonen!

Makkelijk, comfortabel en schoon. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten.


Zoekt u de perfecte keramisch tegelvloer in de woonkamer of wilt u opvallende nieuwe badkamer tegels. Doe hier je inspiratie op! Heb je wat moois gezien?


Onze tegeladviseurs in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel vertellen er graag meer over! Vloertegels voor de badkamer, woonkamer en keuken. Keramische ( woonkamer ) vloertegels.


Steeds vaker wordt voor woonkamers, maar ook voor de andere woonruimten, gekozen voor keramische vloertegels. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, het onderhoud is gering en het resultaat is jarenlang gegarandeerd fantastisch! Tegels vanaf € 1per m2. Lingen Keramiek is u, naast . Met een ruim assortiment van meer dan 2. U kunt een groot gedeelte van onze collectie ook online bekijken, maar er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan één van onze showrooms . Welke vloertegel of wandtegel te kiezen?


Grote vloertegels in een kleine ruimte zoals de badkamer of het toilet kunnen wonderen verrichten door de ruimte groter te laten lijken.

U kunt verschillende kleuren met elkaar combineren of juist kiezen voor één kleur. Betonlook, keramisch parket of toch strak en modern? Voor de woonkamer denken de meeste mensen als eerste aan vloertegels, maar ook het plaatsen van wandtegels stijgt in populariteit. Wij verkopen de hoogste kwaliteit tegels voor de laagste prijs, waardoor u bij ons altijd slaagt. Van keramisch parket in verschillende formaten tot de . De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan.


Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te . Maar ook een stoere wand in de woonkamer of een stenen vloer in de serre maak je met tegels uit ons assortiment. In ons assortiment vind je klassieke wandtegels , hippe vloertegels en uiteraard keramische tegels met slijtgroep 5. Ontspan, geniet en beleef….


Sjartec in Leiden is specialist in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts