donderdag 20 oktober 2016

Pianoles thuis rotterdam

Volwassenen en jongeren. Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, voordrachtstukken, klassieke- en Jazz etudes. Motiverend en instructief lesmateriaal, liedjes maken en improviseren, Reserveer een gratis proefles! Juliane Birkenholz - Tango en klassiek pianolessen in Rotterdam.


Ga je beginnen met pianoles nemen, wil je het pianospelen weer oppakken of ben je gevorderd en zoek je meer uitdaging?

Ook technische training zoals het spelen van akkoorden en toonladders komen aan bod. Ik ben jaar en afgestudeerd als pianodocent en keyboard docent aan het Conservatorium in Rotterdam , en geef professioneel keyboardles en . Zoek je een ervaren pianodocent die van vele markten thuis is? Zoek je pianoles in Rotterdam , Ridderkerk, Barendrecht en omstreken?


U mag een proefles (introductie les) aanvragen om kennis te maken met de piano of . Ik geef les aan kinderen en volwassenen. Of speel je al langer en wil je je verdiepen in een bepaalde stijl?

Wil je graag piano leren spelen? Jong of ou ervaren of niet, iedereen is welkom. Het plezier dat je aan muziek beleeft staat bij ons voorop. Je krijgt privé- pianoles van een jonge, professionele docent die naast het lesgeven regelmatig op het . Ben je op zoek naar pianoles Rotterdam ? Al onze cursussen zijn direct te boeken en elke maand opzegbaar. Vraag direct een proefles aan!


Is een eigen piano noodzakelijk? Een piano of keyboard thuis is duidelijk het beste, omdat je dan kunt oefenen met de stof uit de les. Daarmee behaal je sneller resultaat. De tijdsduur is minuten per privéles.


Proefperiode van lessen . ELVIRA VAN DOMBURG-OKUNEVA. Altijd al piano of keyboard willen spelen? Of ben je juist op zoek naar de mogelijkheid om jouw talent hierin uit te breiden?


Samen met een van onze gediplomeerde docenten ga jij op zoek naar het beste in jezelf en jouw instrument.

Pianoleraar Oegstgeest T Tel. Natalia combineert jarenlange professionele ervaring met haar enthousiasme voor pianolessen en doceert wekelijks aan kinderen en volwassenen op elk. Natalia geeft pianoles aan kinderen van de RSA (Russian School of Arts) en privélessen thuis. Een akoestische piano is het mooist, maar het kan ook op een digitale piano.


Het dagelijks regelmatig thuis oefenen hoort vanzelfsprekend bij het leren bespelen van het instrument. Afhankelijk van leeftijd en niveau varieert de studietijd thuis van à min. Positieve aandacht van de ouders werkt zeer . De muziekschool geeft ook les aan.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts