maandag 10 oktober 2016

Visrestaurant leiden

De beste visrestaurants in Leiden , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste visrestaurants in Leiden en zoek op prijs, locatie en meer. Passie, kwaliteit en gezelligheid. Daar staat visrestaurant Crabbetje voor.


Crabbetje is al meer dan jaar een begrip in Leiden en omstreken. Gewaardeerd met een 6.

Bij Visbrasserie de Poort eet je de lekkerste vis van leiden en méér. Voor lunch, diner en volledig verzorgde feesten ben je bij ons aan het juiste adres. Lekker uit eten in Leiden ? Ontdek de beste Vis restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Oesters staan bekend om hun parels, en om hun fantastische smaak. Lees recensies en reserveer direct! De specialiteit van het Crabbetje, de “ Chefs proeverij”, met dagverse vis op verschillende manieren berei staat garant voor . De sides, zoals biologisch geteelde groenten en verse frites, worden bewust apart aangeboden.

Passende en smakelijke begeleiders van de mains. Visrestaurant Crabbetje, Leiden : Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Visrestaurant Crabbetje, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Laat je verrassen en verwennen. Onze keuken is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11:uur. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner.


We hebben een uitgebreide menukaart. Bekijk dan direct het overzicht van alle restaurants in Leiden. BIJ ONS WORDT U VRIENDELIJK ONTVANGEN. De griekse identiteit is nog steeds duidelijk merkbaar bij Rhodos, maar dan die van het moderne Griekenland. Waag Leiden is het mooiste restaurant in het centrum Leiden.


Bij Woods geloven we dat ieder etentje een bijzondere belevenis moet zijn. Kom genieten van onze heerlijke gerechten en onze zorgvuldig speciaal voor u geselecteerde wijnen. U vindt Restaurant WOODS in hartje Leiden , gelegen op een historische locatie met een sfeervolle ambiance. Ideaal voor feesten, partijen , . Centraal gelegen in het Pieterskwartier in Leiden past huiskamerrestaurant In den Bierbengel naadloos in zijn historische omgeving.


Na een wandeling door de smalle en levendige straatjes stap je in ons 16de eeuws pand terug in de tijd. De bar, de monumentale schouw, geschilderde landkaarten en historische . Op de kaart natuurlijk veel vis, maar ook verwijzingen naar Moskou.

Moscow at Sea is, de naam doet het al vermoeden, een visrestaurant. Chef-kok Matthijs Romeijn vertelt: „Op de kaart staat puur eten met Portugese invloeden. Elke dag worden er verse producten afgeleverd. We proberen zo duurzaam . THE FINE CHINESE CUISINE NIEUW! Al jaar een begrip in Leiden en omstreken.


Specialties: Oesters staan bekend om hun parels, en om hun fantastische smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts