donderdag 20 oktober 2016

Naamlabels maken

Innaaibare naamlabels , die je zelf kunt voorzien van je naam, tekst, symbolen en kleuren. Bestel je naamlabels direct online! Tevreden met je labels ? Dan kun je direct je instrijk naamlabels bestellen!


Ontwerp je eigen innaailabel: type je tekst en selecteer je kleuren.

Je eigen naamlintjes maken : type je tekst en selecteer je kleuren. Heel erg schoon maar ook vrij duur dus waarom het niet zelf maken ? Geen fan van een eigen label? Naamlabels voor de kleren van je kinderen kan je op deze manier natuurlijk ook. Maak je eigen gepersonaliseerde naamlabels in enkele minuten.


Snelle en gratis levering! Vrolijke naamstickers en instrijketiketten maakt blij. Speciaal voor scholen en kinderopvang.

Zij kunnen ook kinderen helpen hun eigen dingen makkelijker te herkennen! Eenvoudig nu online zelf ontwerpen en je labels zijn reclamevrij. Welke set plaklabels wil je maken ? Naamsticker voordeelpakketten € 3€ 245.


Schoenlabels (x cm) € 95. Individueel geweven labels gemaakt van puur katoen v. Zoals geweven naamlabels voor kleding of label met eigen logo. De allerbeste en leukste plak labels , Labels , naamstickers en instrijklabels om spullen te merken.


Op deze Goedgemerkt labels kun je je eigen tekst zetten, bijvoorbeeld de voor- en achternaam van je kindje en eventueel een telefoonnummer. Tijdloos door hun eenvoud. Instiklabels en innaai labels, ideaal voor in zelfgemaakte kleding. Prijs: € 1(per set van labels).


De labels voelen in het begin wat hard aan, dit komt door de speciale coating. Na wassen worden ze zachter. De instiklabels dien je niet hoger dan op.


Mini Plak Labels zijn kleine transparante naamstickertjes, handig om je naam onopvallend op je spullen te zetten.

Niemand heeft dus opgemerkt hoe geweldig mooi de labels waren die aan de kikkers hingen, tsss, hoe teleurstellend van jullie. Ideaal voor pennen, gsm en gereedschap. De Haakfabriek Webshop is gespecialiseerd in Leren Labels en Exclusieve Hippe Brei- en Haakpakketten. In onze webshop vindt je alleen.


Omdat wij trendsetter zijn in leren haakaccessoires komt het helaas steeds meer voor dat minder creatieven onze producten proberen na te maken. Uiteraard kunnen wij niet in staan . Wie u ook bent of wat u ook doet, CottonTrends is de specialist in labels voor het merken van kleding en textielproducten. Wij maken textiellabels, geweven labels , merkjes, strijklabels, labels met eigen logo, hangtags, stoflabels, zijnaadlabels, kledingstickers, waslabels en nog veel, veel meer.


In mijn geval moest ik ongeveer seconden per stuk een ronddraaiende beweging maken. Tussendoor kun je kijken of het goed gaat. Stoffen naamlabels en naametiketten om in kleding te naaien of te strijken.


Stuur je kinderen zorgeloos op reis door aan hun spullen een gepersonaliseerd naamlabel of naamplaatje te bevestigen. Voeg een naam en foto toe en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts