vrijdag 28 oktober 2016

Whirlpool ace010ix inbouw koffiemachine

Dichtheid van melkschuim kan ingesteld worden, perfect voor warme melk en cappuccino. Bereiding van kopjes tegelijkertijd Heetwater tap voor kant-en-klaar heet water. Afneembaar waterreservoir met een totale capaciteit van 5 . Een inbouwkoffiemachine uit de Ambient Line met Easy to Clean, roestvrijstalen coating tegen vlekken. Whirlpool ACE 0IX Inbouw Handmatige Espressomachine.


Er gaan pads en gemalen koffie in de koffiemachine.

Deze koffiemachine is uitgevoerd in Easy to Clean RVS met anti- fingerprint. De melkopschuimer met stoom is geschikt voor cappuccino. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. RVS met anti-fingerprint behandeling, voor gemalen koffie en pads, melkopschuimer met stoom, heetwater tap, waterreservoir 1. LED-verlichting, bar waterdruk, eenvoudig te reinigen, inbouwmaten (hxbxd): 36.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. In het roestvrijstaal uitgevoerde inbouw koffiemachine geschikt voor plaatsing in een nis van cm.


Deze semi automatische koffiemachine beschikt over een melkopschuimer voor het zetten van cappuccino en heeft een aparte heet water tap.

AC invoer frequentie, Hz. Voor espressoliefhebbers. Koffiemachine whirlpool ACE 0IX inbouw handmatige espressomachine. Bestel gemakkelijk op EP. Zo goed als nieuw en slechts keer gebruikt.


WHIRLPOOL ACE010IX Inbouw koffieautomaat - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen.


Je wilt een Inbouw koffiemachine kopen of prijzen vergelijken? Verstelbaar melkopschuimsysteem, perfect voor melk en cappuccino. Dubbele tuit voor kopjes koffie per keer.


Watertuit voor kant-en- klaar heet water. Verwijderbare watertank met een totale capaciteit van l. Producttype: Espressomachine. Capaciteit watertank: l. Kleur van het product: Roestvrijstaal.


Met een mooie inbouw koffiemachine kunt u binnen een mum van tijd heerlijke verschillende kopjes koffie klaarmaken.

Laagste prijs van Nederland. U ziet deze melding omdat wij wettelijk verplicht zijn u hiervan op de hoogte te brengen. Social media integratie - Verzamelen en analyseren van statistieken.


Ja, ik geef toestemming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts