vrijdag 28 oktober 2016

Auto interieur reinigen den haag

Welkom bij de Autoreiniging Centrale wij reinigen uw auto op locatie in o. Den Haag , Huizen, Loosdrecht en nog veel meer. Door onze unieke manier van autowassen zult u zien dat wij de lak van de auto meer laten glanzen en het interieur grondiger kunnen reinigen dan andere methodes. Kings Hand Carwash: Handmatig autowassen van binnen en buiten in recordtijd!


Uw auto is uw visitekaartje, zeker als u uw klanten regelmatig moet meenemen of als een logo van een bedrijf op de auto staat.

De auto moet in ieder geval schoon zijn, en een auto wassen is een hele klus. Weinig mensen hebben er zin hun . Het gebruik maken van een wasstraat of wasbox is zeer grof voor de lak van uw auto en meestal is het wassen hiervan volledig onder eigen risico. Bij easyWash aan de Dekkershoek 1is het mogelijk om alles “op wielen” zelf professioneel én goedkoop te reinigen. Car Cleaning maar dan persoonlijk.


Het wassen, drogen en poetsen van de exterieur, maar ook het stofzuigen van de interieur op locatie, wanneer u maar wilt en uitkomt. Kies uit ons assortiment.

Superieure verzorging – uw auto glanst als nieuw. Plus ultieme bescherming van uw lak! Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig. Autopoetsbedrijf aan huis, auto laten wassen, auto interieur reinigen , auto laten waxen, auto laten poetsen op locatie, auto polijsten, mobiele carwash.


Wij zorgen ervoor dat uw auto weer de glans terug krijgt die hij had op de dag dat hij de showroom uit reed. Wilt u meer informatie over de poetsservice? Neem gerust contact met ons op. Stoomreinigen op locatie door autopoetsbedrijf The Parkwash. Auto , caravan, motor, boot of camper reiniging vanaf € 450.


Maak direct online een afspraak. Zowel exterieur- als interieurreiniging. Waddinxveen autocleaning, waddinxveen auto cleaning, waddinxveenautocleaning. Met een team van zeer vakbekwame mensen wordt met uiterste zorg en de modernste wasmiddelen uw auto gereinigd van dak tot wiel. Het woord autopoetsbedrijf is wellicht enigszins misleidend.


De medewerkers van ICC PITLO doen echter veel meer dan dat.

Let op: Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet. Official Kenotek dealer, Crystal glass coating, keramic shield. Een representatieve auto is er vooral één met een net interieur. Vlekken in de autobekleding dragen hier niet aan bij. Uw auto interieur inclusief de matten stoomreinigen wij zodanig dat ook de nare geuren uit de auto verdwijnen.


Doffe of vlekkerige lak, kleine beschadigingen, gebruikssporen in het interieur verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij besteden veel aandacht aan de binnenkant van uw auto en zorgen voor een schoon en fris interieur. We reinigen grondig de binnen en buitenkant en zorgen ervoor dat u weer netjes de weg op kan. U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken, u brengt de auto en afhankelijk van het gekozen pakket kunt u erop wachten.


Voor veel klanten dichtbij en makkelijk aan te rijden. Ook bij deze wasstraat is alles overdekt, en met stofzuigplekken alle tijd om rustig uw auto van binnen te reinigen. De poetsstraat is echt uniek . Een auto is een kostbaar bezit en moet dan ook regelmatig goed onderhouden worden. Dit geldt natuurlijk voor het technische aspect, maar ook voor interieur en exterieur.


Net als iedereen rijdt u ook graag in een nieuwe auto. Maar helaas door diverse weersomstandigheden – win regen zon, kou – krijgt uw auto flink wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts