maandag 10 oktober 2016

Natuursteen plateau

Bovenstaande modellen zijn slechts een selectie uit onze collectie. Natuursteen schouwen en plateaus. Geniet van de mooiste momenten bij de schouw! Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw. Echtelt en Zoon heeft een samenwerking met HAVE verwarming in Lunteren.


Plateaus bij kachelplaats de plateau leverancier van Nederland. Een nieuwe, unieke uitdaging voor onze productiemedewerkers in de steenhouwerij. Vuilniszakken met isolatiekorrels. Hebt u nog vragen, aarzel niet ons te contacteren! De nieuwe Dru Meastro serie gashaarden staan bij ons in de showroom en zijn brandernd te zien.


De Maestro gaskachels beschikken over Eco Wave, waarmee een besparing op gasverbruik in te stellen is. Deze Dru gaskachels beschikken over het nieuwe vuur. Branders zorgen voor een sfeervol vuurbeeld en het vuur. De gezelligste plek in huis: om de openhaard.


Afgewerkt met een prachtig marmeren of composiet plateau. Bij ons vind u altijd een kleur die past in uw interieur. Een spierwitte composiet, een mooie beige marmer of een gezandstraalde Belgisch Hardsteen betonlook. Met een haardplateau van natuursteen in combinatie met een inbouwhaard of inzethaard geeft u uw inrichting een uniek en geheel eigen karakter. Het juiste haardplateau in combinatie met een sfeervolle inbouwhaard is een echte eyecatcher in uw interieur.


Onze natuursteenzagerij. Uniek is de eigen natuursteenzagerij, waardoor wij prachtige mogelijkheden creëren voor uw badkamer en toilet met plateaus, nisjes met LED verlichting en wastafelbladen. Uw haard kan gecombineerd worden met een natuurstenen plateau of schouw. Wij kunnen maatwerk kasten plaatsen . Een mooie natuurstenen schouw geeft uw open haard of kachel een royaal karakter.


Klassiek, eigentijds, minimalistisch of rijk gedecoreerd. In verschillende soorten natuursteen verkrijgbaar en op verschillende manieren bewerkt, waardoor het een glad of juist ruw uiterlijk krijgt. Schouw of plateau die bij u past. Open haard hoekmodel met natuurstenen plateau. Als men geen klassieke inrichting nastreeft, dan kan ook een strak uitgevoerd haardplateau van natuursteen uitkomst bieden.


Dat plateau met daarop een vuurkorf kan van natuursteen gemaakt worden. Maak een afspraak en overleg . Mooi en onderhoudsvriendelijk. Maatwerk naar persoonlijke wens. Opbergruimte, geen snoeren meer in het zicht, het kan allemaal. We maken alle kastjes zelf, zodat we voor de mooiste verdeling kunnen kiezen, we gebruiken schanieren en ladegeleiders van Hettich, een begrip in deze branche.


U kunt kiezen voor een klep, een lade of een kastje met een deur. Op de ladegeleiders zit . Van oudsher worden haarden verfraaid met natuursteen. Bekend zijn de zwart marmeren schouwen die soms majestueus, maar ook in eenvoud werden uitgevoerd. Ook het horizontale plateau voor de open haard leent zich uitstekend om in natuursteen te worden gemaakt.


Bellfire vieuw Bell gashaard met kasten zwevend opgehangen en natuursteen plateau alles in rustige moderne witte tint. Hallo, Wij zitten in een grote verbouwing en nu hebben wij een beetje in een opwelling tijdens een faillissementsverkoop een gesloten gashaard met natuurstenen plateau gekocht. Mijn vriend laat bijna al het uitzoekwerk aan mij over.


Dat gaat mij tot nu toe vrij goed af, maar ik . Bouchar, natuursteen voor het leven. Steenimex produceert en levert al decennialang gedetailleerd en gepersonaliseerd maatwerk in natuurlijke gesteenten en aanverwante. In de ruimtelijke, natuurgekleurde en buitengewone showroom van 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts