maandag 17 oktober 2016

Tce stoomreiniger

Met uitgekiende techniek behoudt hij lang druk, hierin onderscheidt de Cvan zijn concurrentie. Autodetailing: complete video met de TCE Cprofessionele stoomreiniger. Op zoek naar tce cstoomreiniger huishoudelijke apparatuur? De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK.


Kobes gebruikt de TCE Cinmiddels al jaren. Hij tovert met de machine”, vindt De Boer. Kobes is net zo enthousiast over zijn stoomreiniger als over TCE. Tjibbe denkt met de klant mee.


We zijn serieus met ons eigen vak bezig, gaan uit . Stoomreiniger bar met continuboiler en waterjet. Roestvast stalen behuizing. Verlengstuk stoomreiniger KARCHER. Een verlengstuk voor een stoomreiniger van het merk karcher. Kijkt u ook eens bij mijn andere advertenties!


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Het veelzijdige apparaat kan gebruikt worden voor vele doeleinden, dit o. Ik werkte al een aantal jaren met een Numatic . Wij leveren de beste stoomreinigers die het snel reinigen van elke toepassing mogelijk maakt. SteamteQ machines zijn high-tech en zeer duurzaam in gebruik. De CStoomextractie is de stoomstofzuiger voor de professionele poetser. Het grondig reinigen van autobekleding dit kan de stoomextractie- stofzuiger als geen ander.


Snel effectief en met een zeer korte droogtijd. De Porsche onder de stoomreinigers ! Al jaren werken we met een stoomreiniger om de binnen- en buitenkant van de auto diep te reinigen. Wat een beest van een reiniger.


Hierdoor onderscheidt de TCE CW1zich van een traditionele stoomreiniger. De TCE CW1verzorgd en reinigt lederen -, stoffen - en kunststofbekleding, dashboard en hemel. Hoogglans exterieur en velgen worden weer als nieuw.


En dit alles op een zeer veilige manier. Inclusief zachte borstelharen hulpstukken en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts