vrijdag 28 oktober 2016

Smoothie perzik spinazie

Heerlijke smoothie perzik , spinazie. Lekker als ontbijt maar ook heerlijk tussendoor. Bereiding: Pers de sinaasappels en de citroen uit. Schil de perzik en gooi dit samen met het.


Het is ook zo leuk om te experimenteren met verschillende soorten fruit en groenten.

Omdat steeds duidelijker wordt dat smoothies met alleen fruit toch minder gezond zijn dan smoothies waarin ook groenten . Spinazie is een groene bladgroente die je misschien niet direct rauw zou willen eten. Zonde, omdat groente rauw veel meer voedingstoffen bevat. Door verhitting vergaan veel goede eigenschappen van spinazie.


Popeye had het nog niet zo gek bekeken om het direct uit blik te nuttigen! Zoals jullie allemaal weten zijn wij gek op smoothies ! We kwamen echter tot de ontdekking dat we nog helemaal geen echte groene smoothie geplaatst hebben, groen van kleur!

Vandaar deze échte groene smoothie met spinazie , veldsla en perzik. Deze smoothie is erg verfrissend en erg gezond dankzij . YES, er liggen weer perziken en nectarines in de winkel! Wat is jouw favo smoothie op het moment?


Ik heb echt een craving voor nectarines op het moment. En als je ze dus in je (ochtend) smoothie doet, is je smoothie vanzelf zoet. Een vitaminebooster om je dag gezond en energiek te starten!


Waarom zijn smoothies nou zo gezond en waarom zou je er elke dag één moeten drinken? Hier komen de voordelen: - Je krijgt op een snelle en makkelijke manier de juiste voedingsstoffen binnen - Je krijgt meer energie - Ze zorgen voor . Zo kom je aan een groot deel van je dagelijkse vitamines, mineralen en vezels. Ben je nog een green smoothie virgin, dan vind je dit vast een dubieus verhaal. Maar echt, een handje spinazie door mijn shakie in combinatie met een lekker stukkie fruit… I like it!


A smoothie a day keeps the doctor away. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking en spoel af met koud water. Snijd de avocado in kleine stukjes.


Was de perziken en verwijder de pitten.

Trouwens, door de combinatie met fruit smaakt deze smoothie toch zoet. Dit heb je nodig voor glazen 4milliliter water perziken 1gram diepvries spinazie sap van limoen En zo maak je de perzik smoothie Laat de spinazie ontdooien in de blender. Haal de pit eruit en stop . Simpele recepten voor overheerlijke groene smoothies met als hoofdingrediënt blad spinazie. Er zijn talloze recepten voor overheerlijke smoothies , maar heb jij de spinazie smoothie al geprobeerd? De groene smoothie spinazie met sinaasappel en perzik.


Mango Melon Madness Ingrediënten: koppen spinazie koppen kokoswater kop stukjes mango kop stukjes meloen. Geniet ook eens van een heerlijke en gezonde smoothie. Probeer bijvoorbeeld dit zomerse recept voor een groene smoothie met spinazie , perzik en bosbessen. Zelf heb ik hem ook gemaakt. En het is echt een aanrader.


Lekker zoet, maar toch fris door de appelsap en spinazie. Deze perzik banaan smoothie is een echte vitamine boost. De smoothie is perfect voor een mini detox geeft tegelijkertijd je lichaam een echte boost. Ideaal als opkikkertje tussen de middag.


De jonge blaadjes babyspinazie geven deze smoothie de groene kleur. Bevroren plakjes perzik maken de smoothies dikker, en verse gember voegt een verfrissen licht zurig tintje toe aan het geheel! Kokoswater of gewoon water toevoegen naar eigen inzicht om de smoothie dikker of dunner te maken.


Dit geheel mixen tot het mooi glad is en daarna de aardbeien en stukjes perzik toevoegen. Deze gezonde groene smoothie met banaan, spinazie en appel is zó ontzettend lekker maar ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken. Veel combinaties van smaken zijn verrassend lekker.


Dat geldt ook voor de friszoete banaan- perzik smoothie ! Smoothies zijn er in vele smaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts