donderdag 13 oktober 2016

Kringloop de noord

Daarnaast hebben wij veel curiosa en brocante artikelen. Heeft u kringloopartikelen? Breng ze langs tijdens onze openingstijden.


Onze openingstijden zijn . Brocante kringloop we proberen een zo leuk assortiment te brengen in meubels en leuke aparte items.

Kringloop de Noord , Heerhugowaard. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e- mailadres. Er is van alles te vinden.


Van kasten, tafels tot boeken. Ook als je zelf nog kringloopartikelen hebt mag je langskomen tijdens de openingstijden. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. De openingstijden zijn: Woensdag tot en met zaterdag van .

Distelweg Heropend door Vliegenthart. Bekijk elke kringloop in . De tamelijk grote hal in Amsterdam Noord doet toch intiem aan door het aangebrachte houten verlaagde plafond. De verlichting van de ruimte is door middel van TL-balken.


Maar omdat aan beide zijkanten van de TL-buizen metalen flappen zijn gemaakt, is er . Op deze pagina een overzicht van de gevonden kringloopwinkels in Noord -Holland met onderaan de pagina een kaart waarop de kringlopen in Noord -Holland staan. De meest volledige site met ruim 66. Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.


Goede doelen die wij steunen. U kunt onze kleine organisatie met een groot streven op verschillende manieren steunen. U kunt ons ook financieel ondersteunen maar niet iedereen heeft dit tot zijn beschikking. Nieuwe kringloopwinkel op Noord.


Eigenaar Ben Vrenegoor becijfert dat hij aleen al ruim . WIO is een maatschappelijke onderneming die graag jongeren kansen wilt bieden op de arbeidsmarkt en daarbij ook individuele integrale trajectbegeleiding biedt. Als u hier meer over wilt weten kunt u .

Industrie Mechelen Noord VZW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts