maandag 24 oktober 2016

Pedicure leiden aan huis

Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen. Pedicuresalon morskwartier Leiden. Onze voeten dragen immers ons hele gewicht.


Pijnlijke voeten leiden vaak tot verkeerd lopen en daardoor tot bijvoorbeeld knie- of rugklachten. Wie zijn voeten door een pedicure laat verzorgen, kan rekenen op een deskundige behandeling en op persoonlijk advies over .

Ga naar de pedicure om uw nagels en voeten te laten verzorgen. Na de voetbehandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan. Hier vindt u pedicures in de buurt. Een overzicht van pedicure (s) of voetverzorger(s) in Leiden , Zuid-Holland. De pedicure bij u aan huis in Leiden zuidwest!


Een behandeling bij pedicure salon Morskwartier kost u €2- Ook is een deel behandeling mogelijk ,hierbij behandel ik een locatie. U vind mijn salon op de morslaan in Leiden.

Mijn praktijk bevind zich aan huis op de eerste etage dus is niet . Je bent dan ook van harte welkom in mijn pedicure salon Total Footcare in Leiden. Voeten spelen helaas nog steeds een ondergeschikte rol als het op verzorging en aandacht aankomt. Ze zitten in de winter dagenlang. Ik werk volgens de nieuwste regels op gebied van kwaliteit, arbeid en milieu en ben lid van Pro-voet.


Hoe zoek ik een pedicure bij mij in de omgeving? Vul hiernaast in waar u een pedicure wilt zoeken en met welke specialisaties. Voor mensen die niet naar de . Let op: Vul of de postcode ( zonder spatie) of de plaatsnaam in.


Op een kaart of in een lijst? Verkeerde verzorging van de voeten, schoenen met een hoge hak of slecht passende schoenen kunnen leiden tot voet-problemen. Heeft u bijvoorbeeld last van ingegroeide teennagels, eeltplekken of likdoorns?


Laat u dan behandelen door een erkende pedicure. Zij kan u ook advies geven over het voorkomen van. De vestiging in Leiderdorp wordt .

Mijn naam is Daphne Flanderhijn-Derogee. Inmiddels ben ik met mijn praktijk aan huis verhuisd naar Koudekerk aan den Rijn. Mijn behandelruimte is gelegen op de eerste . Naast het werken in de eigen praktijkruimte komt Ilse ook, bij de mensen die dat nodig hebben, aan huis. Het werkgebied van het ambulante werk omvat de plaatsen Alphen- Leiderdorp- Leiden - Oegstgeest. Tevens is zij op zaterdag te vinden als medisch pedicure in het Voetencentrum Noordwijk.


Wij bieden u verschillende behandelingen voor uw voeten. Happy Feet biedt u professionele zorg voor uw voeten. Er komen al een aantal jaar vele trouwe cliënten uit Leiderdorp, Leiden , Zoeterwoude, . Bekijk de bedrijfsgegevens, adres en contactinformatie van pedicure Beautysalon aan huis in Leiden.


Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot telefoonnummer, website en meer over Beautysalon aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts