donderdag 6 oktober 2016

Perzisch tapijt taxeren

Oosterse tapijten zijn er in veel verschillende vormen en kleuren. Soms is het lastig kiezen als je wilt investeren in een vloerkleed. De prijs is afhankelijk van een aantal dingen die je alleen . Niet alleen de naam, ouderdom en plaats van herkomst maar ook de waarde van het desbetreffende stuk is voor hen belangrijk.


Om een waarde aan uw bezit toe te kennen kan ik u twee methoden aanbevelen: Gebruik de . Taxeren of waarderen van uw handgeknoopt tapijt.

Bij ons kunt u gemakkelijk een professionele taxatie van uw tapijt, hang- of vloerkleed aanvragen. Een globale taxatie op afstand is helemaal kosteloos en u krijgt binnen uur een duidelijke antwoord. Janssens één van de slechts geregistreerde taxateurs oosterse tapijten. Deze officiële titel wordt, na het succesvol afleggen van een examen vakbekwaamhei afgenomen door de Federatie van Taxateurs . Gecertificeerd taxateur oosterse tapijten, aangesloten bij de federatie TMV. Maar is dat nou terecht of onterecht . Gratis expertise: U wil weten wat uw tapijt waard is.


Aan de hand van foto's verzonden via e-mail of nadat u ons uw tapijt heeft getoond in de winkel voeren wij een grondig onderzoek uit om de actuele waarde te bepalen. Dat doet u bij Antiek Picart.

Perzische tapijten en kelims taxeren. Contacteer ons voor een gratis schatting. Vraag een professionele taxatie aan van uw tapijt, hang- of vloerkleed en weet binnen - werkdagen de waarde. Of wellicht wilt u uw tapijt of wandkleed verkopen . Vervolgens ontvang je binnen uur een taxatie van het kleed. Ook kan hij of zij schatten uit welk jaar het tapijt komt.


Zodra je de waarde van . Bij een veiling in Augsburg bracht het 19. Die hogere waarde was mede te danken . Wij taxeren Uw tapijt voor U. U kunt Uw tapijt bij ons in de winkel laten taxeren. Persian rugs and Oriental rugs at discount prices - handmade, custom, authentic and hand-woven in styles such as Gabbeh, Tabriz, Kashan, and more. New, fine antique and semi antique rugs and carpets imported directly from Iran, Persia, Pakistan and India.


Een enkele kleine handelaar, winkelier of eigenaar reizen naar de landen van tapijtvervaardiging waar ze tegen lage prijzen artikelen kunnen vinden. Door de streng bewakende. Als u wil weten hoeveel uw oude tapijt opbrengt kunt u een andere handelaar raadplegen om het tapijt te taxeren.


Dit brengt wel de nodige . Voorbeeld Tapijt Taxatie. Vind perzisch tapijt op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts