maandag 17 oktober 2016

Kasteel duivenvoorde concerten

Van klassieke kasteelconcerten tot rond. Duivenvoorde is een uniek en nog steeds bewoond kasteel en landgoed in Voorschoten uit de 13de eeuw. Tijdens het museumseizoen worden er rondleidingen door het eeuwenoude kasteel verzorgd en zijn er volop . Omdat te vieren hebben wij een aansprekend programma samengesteld. Het is het 40-ste seizoen.


Op dinsdag september speelt het Ensemble Cordevento o. De concerten zijn op dinsdagavond in de Daniël Marotzaal van het kasteel. Erik Bosgraaf, blokfluit. Klassiek concert Kasteel Duivenvoorde. In de sfeervolle ambiance van Kasteel Duivenvoorde geven altvioliste Esther Apituley en concertpianist Ardjoena Soerjadi een bruisend klassiek concert op zaterdagavond april. Op zaterdagavond april brengen Apituley en Soerjadi een . De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor bijeenkomsten en vormen een prachtige ambiance voor vergaderingen en congressen, intieme lunches en diners, lezingen en concerten of voor feestelijke recepties en bruisende events.


Voorschoten - Altvioliste Evgeniya Peschankaya en pianist Erwin Rommert Weerstra gaven zaterdagavond september een mooi klassiek concert in een bomvol Kasteel Duivenvoorde. Ze speelden onlangs in d. Wassenaar - Beleef het ideale Herfstconcert op zaterdagavond oktober in Kasteel Duivenvoorde met een klassiek concert vertolkt door Trio 258. Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en Leonard Besseling, cellist. Uitgestrekte polders, authentieke molens, historische . In Nederland vindt u het allemaal, maar maak het compleet met een romantisch concert in de zomer in kasteel Duivenvoorde. Kasteel Duivenvoorde organiseert in het kader van de tentoonstelling Heerlijk en Adellijk Groen een serie eetkamer- concerten met een romantisch tintje.


Deze intieme concerten , waarbij de pianoforte centraal staat, worden afgewisseld met een verkorte rondleiding. Op mei is er een bijzondere avond voor liefhebbers. Afwisseling was er genoeg in het uitgebreide muzikale programma dat op juni in de Marotzaal van Kasteel Duivenvoorde ten gehore werd gebracht.


De werken van een reeks Zuid-Amerikaanse componisten klonken met die van Mussorgsky en Chopin waarschijnlijk iedereen als mooie muziek in de oren . Voorschoten - Op april begint weer een nieuwe serie Kasteelconcerten op Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Dit seizoen staat in het teken van het 40- jarig bestaan va de concerten , waarvoor de Stichting Kunstkring Duivenvoorde een bijzonder programma maakte met grote namen. De kosten van het concert zijn €250. VVAO Leiden heeft kaartjes gereserveerd en draagt €- aan bij aan VVAO leden en introducees.


Geef je op met het aanmeldingsformulier om hier gebruik van te maken. De aanmelding is definitief na overmaking van €22 . Wist u dat het festival en Kasteel Duivenvoorde al jaar nauw verbonden zijn? Sindsdien is het festival gestaag gegroeid en heeft het inmiddels al lange tijd zijn wortels in Den Haag. Zij vertellen u de leukste, grappigste en interessantste anekdotes over de vroegere kasteelbewoners.


Regelmatig worden hier concerten gegeven. Prima locatie voor trouwfotoos. Daar wordt dan wel extra entree voor gevraagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts