woensdag 19 oktober 2016

De groene pan review

Hallo Frans, We hebben al jaren jouw pannen en de kinderen inmiddels ook, we zijn er hartstuikke blij mee. Omdat we vaak via de website bestellen zien we je dan even niet op de markt (Capelle) dus nu een keer de groetjes via de website. We gunnen je van harte dat je zaken goed gaan! Bednkt voor de goede service . Tijdens een verkoopdemonstratie in september heb ik pannen bij U gekocht, naar aanleiding van uw.


U vroeg mij om een reactie, als ik de pan in gebruik had genomen. Ik heb deze nu een aantal maanden in gebruik en ben . Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Ik ben een terugkerende klant. U koopt een anti-aanbakpan en . Ik dacht een kwaliteitspan van dgp te hebben gekocht voor 40euro.


Ik ontving echter een zeer goedkope pan van een duits merk. Overal in duitsland te koop voor 20euro. Goedkoopste rotzooi die er is voor veel te veel geld. Wij voelen ons opgelicht en. Aluminium Greenpan Velvet Braadpan, voorzien van Thermolon, de.


Via deze website wordt u optimaal geïnformeerd over onze groene pannen voor wat betreft gebruik, onderhoud en tips. Indien u zich houd aan . Nederlan België en Duitsland. Swan Pannen Set van Groen.


Braet - Degroenepan van de markt. Maak de lekkerste gerechten klaar met de Koekenpannen Set van Swan! De pannen komen in een mooie groene kleur, een geribbelde behuizing en geven een leuke vintage geïnspireerde look. Combineer de pannen leuk met andere Swan retro keuken apparaten en creëer een uniek.


Lees hier een review van de Fissler Ceramic Comfort koekenpan. De groene BK Balans of Green pan serie pannen heeft een thermolon anti aanbaklaag. Specificaties en prijzen van deze pannen vind jie hier. Bekijk hier een review van een koekenpan met keramische anti aanbaklaag.


Deze pannen bevatten een keramische Thermolon laag. Thermolon heeft dezelfde werking als Teflon maar is geheel vrij van PFOA. Hierdoor komen er geen schadelijke gassen vrij tijdens het bakken en braden. Bijkomend voordeel is dat de productie van deze groene anti-aanbakpannen tot de helft . Dus dan toch maar inductie.


Ik ken niet alle ins en outs, maar die kun je lezen op dus waarom ze echt goed zijn. Schrijf de eerste review van dit product . Gelukkig worden steeds meer consumenten bewuster van de giftige lagen in pannen en daarmee worden fabrikanten automatisch ook meer wakker en zien we steeds meer en meer “ gezonde” pannen op de markt verschijnen. Thermolon is hittebestendig tot hoge temperaturen, zelfs tot 450°C komen er geen giftige dampen vrij en schilfert de antikleeflaag van de pan niet af.


Keramische pannen hebben een betere warmte geleiding dan normale pannen en behouden hun warmte vrij lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts