woensdag 26 oktober 2016

Perilex aansluiting aanleggen

Wilt u uw nieuwe inductie of keramische kookplaat aan laten sluiten ? Bij een vaste aansluiting kan je het kooktoestel moeilijk los nemen . Er gaat een gesplitste fase naar de kookaansluiting ( perilex contact) waardoor de stroom over twee aders is verdeeld. Moet je eerst een nieuwe elektriciteitsleiding aanleggen ? Mevrouw wil graag een oven met perilexstekker aansluiten. Echter hebben wij in ons nieuwe huis nog geen perilexaansluiting.

Is dit zelf aan te leggen? Handige tips en uitleg om een perilex aansluiting te installeren. Perilex aansluiting vanuit meterkast. Heeft u geen perilex aansluiting of voldoet uw huidige aansluiting niet voor het gebruik van bijvoorbeeld een inductiekookplaat? Indien er inderdaad geen perilex aansluiting aanwezig is, kan een elektricien deze voor u aanleggen.


Een 3- fasen (krachtstroom aansluiting ) laten aanleggen is echter een stuk ingewikkelder . Doordat het aansluitschema nogal lastig is omdat er met diverse . Voor dit soort situaties kunnen wij een aparte kookgroep aanleggen voor uw nieuwe kookplaat of fornuis. Dus moet er een kleine .

Soms is er geen uitbreiding mogelijk in uw groepenkast of stoppenkast. Tegenwoordig wil iedereen elektrisch koken omdat het veiliger is. De meeste mensen kiezen voor inductie kookplaat omdat met inductie kookplaat koken veiliger is dan met een keramische kookplaat koken. In de meeste gevallen is zo een perilex stopcontact gekoppeld aan een krachtgroep in de meterkast.


Type klus: Stopcontacten en schakelaars installeren. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Gedetailleerde omschrijving: Graag een perilex aansluiting aanleggen in de groepenkast en een kabel via de kruipruimte naar de keuken leggen en bestaand stopcontact vervangen voor perilex aansluiting. Als er bij mij bekent is wat voor kabel kan ik deze ook zelf trekken) . Waarschijnlijk was het oude fornuis op twee fasen krachtstroom (illegaal) aangesloten middels stopcontacten, of enkelfasig via . Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde elektriciens uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor perilex stopcontact aanleggen van elektriciens in Velserbroek om te weten wat het mij gaat kosten! Ik heb zelf een keramische kookplaat waar een stekker aanzit voor een normaal stopcontact. Ik wil een nieuwe keuken waardoor de kookplaat op een andere plek komt.


Want er zit een witte plaat op de muur . Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Ik woon in een huurhuis van de AHAM en wil overstappen op inductiekoken. Het fornuis komt ongeveer meter vanaf de meterkast te staan, maar wel aan de andere kant van de keuken.


Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor.

Ontbrekend: aanleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts