maandag 24 oktober 2016

Kinderfeestje boerderij hoeksche waard

U treft hier op de pagina groepsarrangementeneen aantal voorbeelden aan van bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familie dagjes uit en kinderfeestjes in de Hoeksche Waard , een prachtig eiland in de provincie Zuid-Hollan onder de rook van Rotterdam. Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven . Ga mee op ontdekkingsreis! Kom naar Blijdorp, de dierentuin van Rotterdam, en maak een reis om de wereld in dag. Hoeve Bouwlustbr.


Hop, op naar de boerderij ! Bij boerderij Bouwlust vier je je kinderfeestje heerlijk tussen de beesten. Party bij de boerderij br. Kinderboerderij Binnenmaas. Hier vind je alle dieren die op een boerderij te vinden zijn.


Er worden regelmatig jonge dieren geboren. Vier dan jouw verjaardag met een Paar(d)tijtje op De Peerdegaerdt. Het is leuk, je hebt alle . Unieke hoeden naar eigen ontwerp, cursussen hoeden maken, workshops en kinderfeestjes. Het actiefste uitje voor jong en oud in de Hoeksche Waard ! Kookstudio Hoeksche Waard is de eerste professionele kookstudio in de Hoeksche Waard en omgeving.


Hoeksche Waard - actief bezig zijn (in de natuur) - buiten- en binnenactiviteiten - gebruik maken van elkaars . Weg-Wezen organiseert kinderfeestjes in de Hoeksche Waard. Wil je weten wat er allemaal achter de ramen en deuren van de boerderij te vinden is? Doe dan mee met Spul en Spel. Met een grote foto in de hand wordt er steeds een raam of deur geopend.


Een gids neemt je mee en zo kun je ontdekken hoe de boer zijn spullen woog, hoe het schoolkind haar opdrachten opschreef en . Boerderij Landzicht is een boerenbedrijf in Strijen, in de Hoeksche Waard dat al generaties lang in de familie is. Maar natuurlijk ook sap van ons eigen fruit en in het seizoen onze eigen kersen, pruimen en pompoenen. Hoeksche Kadotassen met alleen producten uit de Hoeksche Waard , fruitmanden, fruit voor evenementen of bedrijven, pakketje Hoeksche Waard , rondleidingen, zelf-plukdagen, kinderfeestjes en boerengolf.


Avonturenboerderij Molenwaard. Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en kaas maken. Knuffel de dieren, ontdek oude. Onderweg wordt uitgelegd hoe onze boerderij werkt. Beschrijving van Streekmuseum Hoeksche Waard.


In Museum Hoeksche Waard ontmoet je verschillende figuren uit het verleden die je gidsen in jouw reis terug in de tijd. Ontdek het leven van vroeger ! U bent van harte welkom bij De Koningshoeve! U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, drankje, partijen en nog veel meer. Op bestelling maken wij ook verschillende smaken en maten ijstaarten. Er is de mogelijkheid om een demonstratie ijsbereiding te volgen of een kinderfeestje op de ijsboerderij te vieren waar de kinderen zelf hun ijs maken, versieren, proeven en een rondje op de boerderij maken.


Groepen kunnen het hele jaar door op . Nu, dit kan de allereerste indruk. Museum Hoeksche Waard in Heinenoord leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts