donderdag 27 oktober 2016

Hogedrukreiniger professioneel kranzle

Uitstekende prijs-kwaliteit en service na verkoop. Traag lopende motoren met een stroomafname tot kW in combinatie met een werkdruk tot 1bar leveren uitstekende resultaten. Deze toestellen zijn uitgerust met het Roto-mold chassis en, al naar . Koop of Verkoop kranzle op Marktplaats.


Voor al je klussen rondom huis zit je goed met deze krachtpatser. Deze hogedrukreiniger is kwalitatief onovertroffen en garandeert een lange levensduur. Te gebruiken op 2Volt . Bij Vanraes in Roeselare (West-Vlaanderen) vindt u een ruim aanbod hogedrukreinigers van Kränzle.


Zowel modellen gemaakt voor professioneel gebruik als die gemaakt voor particulier gebruik. Nieuw in zijn originele doos. Zie ook onze andere toestellen in onze zoekertjes.


Dankzij de traploos instelbare waterdruk ( tot 1bar) en de zeer hoge watertemperatuur verwijdert u met dit instapmodel . Specificaties: Productinformatie (50kB). Zo leveren zij onder anderen: hogedrukreinigers , stofzuigers, veeg- en schrobmachines en toebehoren voor zowel particulieren als professionals. Kwaliteit betekent voor ons het oplossen . Professionele HD- reiniger.


Super goed merk Vorig jaar groot onderhoud gehad. Houthalen-Helchteren Helchteren . Met zijn sterke 1bar gaat hij geen klus uit de weg en is niks te veel voo. Kränzle hogedrukreiniger met een werkdruk van max. Zoekt u een professionele hogedrukreiniger denk dan aan Kranzle electro of benzineaandrijving. Koudwater en warmwater Kranzle biedt een kompleet pakket.


Klik hier voor de komplete Kranzle brochure. Uw professionele partner! Stationaire hogedrukreinigers. Warmwater hogedrukreinigers. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Hogedrukreinigers met benzinemotor. Van Damme verhuurt én verkoopt de beste professionele hogedrukreinigers. U kunt zowel professionele koudwater als warm water hogedrukreinigers bij ons huren of kopen tegen de beste prijs.


In ons ruime assortiment vindt u de beste hogedrukreinigers van topmerken zoals RCM en Kränzle. Kränzle accesoires professioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts