maandag 10 oktober 2016

Tekens wasmachine bakje

Je trekt het zeepbakje van de wasmachine open en ziet drie uitsparingen om wasmiddel in te doen, maar wat moet nu waar? In dit artikel leg ik het je uit. Toegevoegd na minuten: Bedankt voor alle goeie ideeën! Een wasmachine heeft vaak of meer vakjes om wasmiddel in te doen. Maar in welk vakje moet vloeibaar wasmiddel, of waspoeder en waar de wasverzachter?


Heb geen boekje meer van de wasmachine. Vakje blijft keurig gesloten. Je kan ook even kijken hoe het werkt door het bakje half open te zetten. Maar dat gaat zo zacht dat je het bakje gerust even open kan . Wassymbolen op onze Samsung wasmachines hebben allemaal een eigen betekenis. Wassymbool met het bakje met water en stippellijntjes: dit is het spoelen-symbool.


Je ziet het: een kind kan de was doen met deze wasmachine -symbolen en wastekens. Ojee, dit is best een genante vraag! Ik heb een nieuwe wasmachine , maar heb geen flauw idee waar ik het wasmiddel in moet doen. Het wasbakje bestaat uit drie gedeeltes, een linker- en rechter vak, en een kleiner middelste vak. In de gebruiksaanwijzing van de machine staat niets vermeld over waar het wasmiddel moet.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Als ik het afwasmachine opzet krijg ik een piepsignaal en een foutcode cijfer 40. Als je de handleiding niet meer hebt dan kun je de wasmachine ook aanzetten met het bakje half open. Dáár waar het eerst water door stroomt moet het wasmiddel in. Jouw nieuwe wasmachine heeft een mooie plek gekregen en jij bent klaar voor de eerste was.


Voordat je begint met wassen, vertellen we je graag hoe je veilig gebruik maakt van jouw wasmachine en hoe je jouw i-DOS wasmachine goed instelt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw wasmachine. Dit betekent eigenlijk gewoon de wasmachine. Tegenwoordig staat bij dit bakje de graden, maar je kunt ook alleen aan bakje met water zien. Als er twee stipjes in staan . VOORDAT U DE WASMACHINE IN GEBRUIK NEEMT, DIENT U DE.


VEILIGHEIDSBEUGELS TE VERWIJDEREN DIE VOOR HET TRANSPORT ZIJN. Eerste wasprogramma zonder wasgoed. Een beetje wasmiddel (ca. 1ml) in het bakje doen. De waterkraan opendraaien.


Verwijder kleding en andere voorwerpen uit de wasmachine en sluit de deur. Open het zeepbakje en giet bleekwater in het bleekcompartiment. Sluit het zeepbakje langzaam.


Schakel de stroom in en houd de knoppen voor de Trommelreiniging. Voorbereiden van het wasgoed. Voorzorgsmaatregelen en advies, 9. Handmatige opening van de. Reinigen van het wasmiddelbakje. Na het centrifugeren van wasmachine blijft was nat.


Uw wasmachine heeft gewassen en ook zijn centrifuge cyclus doorlopen. Toch is uw was nog flink nat. Dit kan verschillende oorzaken hebben: . Elegant Tekens Wasmachine Bakje – Pleasant tot mijn persoonlijke blog, hier periode we zullen geef je met betrekking tot tekens wasmachine bakje. En vanaf nu, dit is eigenlijk de 1e afbeelding. Tokiotours your personal tour guide in Tokyo from tekens wasmachine bakje , source:tokiotours.


Deze korte gids voert u stap voor stap door het wasproces, en geeft tal van nuttige adviezen en tips. Met een Whirlpool- wasmachine en deze. Doe wasverzachter aan het begin van het wasprogramma in het speciale bakje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts