woensdag 19 oktober 2016

Mr gripper

AANDACHT VOOR VEILIGHEID. Voor de ontwerpers van BK is aandacht voor veiligheid en gemak een tweede natuur geworden. Gripper afgiethulp - Colors. Afgieten wordt een eitje met behulp van de BK Mr. Je kunt deze handige pannenlap ook gebruiken als onderzetter voor twee kleine pannen of één grote pan.


De pannenlap heeft een gleuf die je over.

Vanaf nu draai jij je hand niet meer om voor het afgieten heet water. Met dit handige keukenhulpje houd je de deksel goed vast en ervaar je ultieme gripVoordelenD. Multifunctionele en veilige hulp Pannen afgieten, verplaatsen, uitschenken met de Mr. Deze hittebestendige BK Mr. Hij is geschikt voor elke pan maat en ontworpen voor een betere grip.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Je legt de pannenlap over de deksel met de gleuf over de dekselgreep.


De onderkant van de afgiethulp is van zwart rubber, dat hittebestendig is en zorgt voor antislip.

Onhandig is wel dat je bij de Mr. Met een handige gleuf voor de dekselgreep en rechthoekige vorm wordt het afgieten van pannen een fluitje van een cent. Specificaties: - Geschikt voor inductie, gas, elektrisch, keramisch en halogeen - Ovenbestendig tot 1graden - Aantal delen : en Mr.


Artikel tot (van de artikelen). Sorteren, Prijs ↑, Prijs ↓, Naam A-Z, Naam Z-A, Nieuwste artikelen, Merk A-Z, Merk Z-A, Populariteit. Je kunt heerlijk koken met deze mooie kookset van BK, een aanwinst voor elke keuken. Met deze BK Premium pannenset heb je kookpannen met een glazen deksel, een steelpan en een bijgeleverde Mr.


Nu te koop bij Coolblue. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Gratis verzending vanaf 20. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Blauwe pannenlap MR GRIPPER BK. Ophalen of na afspraak verzenden (verzendingskosten voor de koper).


Voor een goede grip tijdens het gebruik en biedt een stabiele . Duurzaamheid Staande ovatie. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts