maandag 14 november 2016

Alpro cuisine soya

Alpro Cuisine is een 1 plantaardige variatie op kookroom. Alpro Op te Kloppen is een heerlijke plantaardige variatie op slagroom, speciaal bedoeld voor toetjes. Het geeft een smakelijke, luchtige finishing touch aan je favoriete toetje of taart. Het is nog makkelijk ook: in slechts minuten heb je het opgeklopt tot mooie sneeuwpieken. Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken in zowel warme als koude gerechten.


Op te kloppen is speciaal bedoeld om elk toetje lekkerder te maken. Rijk van smaak en perfect voor zowel je alledaagse als je meest experimentele gerechten. Probeer het eens in een soep, in een ovenschotel of in een saus. Alpro soya cuisine a 2ml flespompoen theelepels kurkuma.


Mespunt chilipoeder (naar smaak) Aantal takjes fijn gesneden verse oregano (of theelepel gedroogde) dl water sjalotten tenen knoflook. Scheutje olijfolie 2gr gewassen verse spinazie. Handje pijnboompitten, geroosterd. SPAR is altijd in de buurt.


Allergenen waarschuwing. Ingrediënten: water, zonnebloemolie, gepelde SOJABONEN (), suiker, emulgator (sucrose-vetzuuresters), stabilisatoren (xanthaangom, guarpitmeel, carrageen), zeezout, aroma. Vrij van zuivel en gluten. Door het grillen komt het natuurlijke zoetje van fruit nog beter tot zijn recht. De Soya Cuisine hebben wij tot verrassing van de medewerkers van Alpro opgeklopt en natuurlijk gezoet met aardbeien en passievrucht.


Een zalig toetje, als zeg ik het zelf. Perfect qua consistentie en goed van smaak, beter dan echte room. Alpro Soya Cuisine is een plantaardig alternatief voor room en ik gebruik het voortdurend voor sauzen. Ook bijna overal verkrijgbaar. Enig probleehet is als merkproduct nogal duur, een pak duurder eigenlijk dan echte room.


Na openen dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.


Daarom raden we je aan om . Upptäck alla härliga alpro soya cuisine -recept utvalda av hemmakockar och andra matälskare som du. CREME ALPRO SOYA CUISINE 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts