dinsdag 22 november 2016

Zuidplas story

Een muziektheaterproductie van Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas. Het verhaal en de muziek. Muziek is communicatie, is luisteren.


De stichting heeft ten doel het zonder winstoogmerk bevorderen van de muziekcultuur in de gemeente Zuidplas in het bijzonder het geven van muziek- en dansonderwijs aan inwoners van de gemeente Zuidplas waaronder leden van muziekverenigingen in deze gemeente. Daar waar mogelijk worden de muzieklessen, .

Onder de bezielende leiding van Regisseur Andrea van Schie maakte koor en cast kennis met elkaar. De komende tien weken gaan zij keihard aan het werk om . Meer dan duizend mensen woonden de voorstellingen bij. Exemplaren van de glossy zijn te bestellen bij . Nieuwerkerk aan de IJssel – De cast van de Zuidplas Story repeteert wekelijks op vrijdagavond in de muziekschool onder leiding van regisseur Andrea van Schie. De voorstellingen staan . Nieuwerkerk aan den IJssel - In de aula van de muziekschool aan de Schubertstraat vonden afgelopen zaterdag de audities plaats voor de hoofdrollen voor de muziektheaterproductie De Zuidplas Story.


Deze productie wordt gemaakt door Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas.

Schoolvoorstellingen: Donderdag juni 10. Voor deze voorstelling is de organisatie . Locatie: Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 1 Nieuwerkerk aan den . Elke maandag, vrijdag (mijn vrije dagen) én in het weekend speelt zich een ritueel af bij ons thuis. Dit ritueel gaat keer op keer gepaard met grote verbazing van mijn kant.


Drogisterij-Parfumerie Pharma W. Commissionairs en makelaars in e. In de gemeente Zuidplas kan er woensdag gestemd worden in een drive-in bureau. CERTIFICAAT NAAR DIERENKLINIEK ZUIDPLAS ! Best bijzonder, een Certificaat voor een dierenkliniek! Dit is het officiële Twitter-account van politieteam Waddinxveen- Zuidplas , eenheid Den Haag.


Uw tweets zijn openbaar. End of the story is een voorstelling van de jonge, Duitse muziektheatermaker Michael Rauter. Evenementen in Zuidplas. Schouwburgplein 2 Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts