dinsdag 22 november 2016

Kosten pianostemmen

Als nieuwe klant ontvangt u korting op het reguliere tarief. U betaalt dan geen €8maar €6voor de 1e stembeurt. Uw piano gestemd binnen een uur. Het stemmen van een piano of vleugel kunt u door één van onze pianostemmers laten uitvoeren. Muziek klinkt immers mooier gestemd!


Als lid van de VvPN(Ver. voor Pianotechnici Ned.) haal je met mij een gediplomeerd en ervaren stemmer in huis.

Mijn werkgebied is Friesland e. Niet iedereen weet hoe dit moet en als het verkeerd wordt uitgevoerd. Piano stemmen is een echt vak apart. Is je piano of vleugel toe aan een stembeurt, neem dan contact op met de stemservice. De kosten van een stemming zijn enigzins afhankelijk van de staat van de piano. Hiervoor zijn de kosten dan € 8per jaar.


Wilt u geen stemabonnement maar een losse stemming, zeg maar een stemming die wordt . We geven u advies over eventueel onderhou de plek van uw piano in de ruimte , speelgemak en luchtvochtigheid. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor een individuele stembeurt en specificatie van de kosten van onderhoud en piano stemmen.

Zowel voor concertzalen en evenementen als particulieren over heel België. Klik hier voor meer info over onze service. Andere locaties in overleg. Nu ook in Hardenberg, Ommen en omgeving. Allereerst welkom op mijn site!


Ik ben als gediplomeerd pianostemmer , pianotechnicus werkzaam in regio Zuid-Holland. Voor meer informatie over mijn werkzaamheden en de kosten , ga naar diensten. Vragen of direct een afspraak maken? Kosten piano stemmen Dát zal u zeker niet ontstemmen ! Misschien wel net zo belangrijk als het stemmen is het intoneren van een piano of vleugel. Wie kent ze niet, die vervelende onregelmatige harde toontjes.


Alleen echte specialisten kunnen hier professioneel mee overweg, zoals de medewerkers van onze . Jos de Ling is gecertificeerd pianostemmer –technicus, gevestigd in Den Haag en actief lid van de beroepsvereniging VvPN. Als ik denk dat het wat extra tijd zal kosten , bespreek ik dat van tevoren met de klant. Als het meer dan 1½ uur tijd in beslag neemt dan reken. Pianostemmer cfpianoservice voor onderhoud zoals pianostemmen en advies van uw piano en vleugel in amersfoort en omstreken. Dat ligt er helemaal aan wat eraan gerepareerd moet worden.


Utrecht en omgeving en ik doe dit werk met veel plezier. Bij Bechstein in Berlijn leerde ik de fijne kneepjes van het vak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts