vrijdag 25 november 2016

Winterse gerechten recepten

Tijd voor warme sloffen en stevige kost. Met deze winterse gerechten kom jij met gemak de winter door. Deze winterse ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood. Makkelijk kerstrecept van malse varkenshaas in een krokant jasje van spek met appel uit de oven.


Hollandse winters houden van traditionele gerechten als stamppot en stoofvlees.

Op zoek naar lekkere recepten voor de winter? Sint-jakobsnoot, courgettini en hazelnoot. Hieronder vind u een uitgebreide samenvatting van – meer dan goede recepten – betreffende herfst- en winterkoken. In de loop der jaren allemaal wel eens geprobeerd en verzameld uit kookboeken, foodmagazines, kranten en zelf bedacht. Ik moet eens ruimen dus heb ik er een leuk bewaarartikel . Een lekker lijstje met lichte maar toch winterse gerechten om het jaar in de zetten.


Bloemkoolschotel uit de oven.

Heerlijk genieten, zonder extra ballast! Recept 1: Bloemkoolschotel uit de oven. Doen: Verwarm de oven voor op 2graden. Winterrecepten en wintergerechten recepten.


Ben jij, als professionele kok, op zoek naar winterse inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vindt hier vele verschillende winterrecepten en ingrediënten om je gasten een verrassen seizoensgebonden winter menu te serveren.


Sommige gerechten smaken gewoon beter bij koude temperaturen. Bij dit weer vind ik ook de echte winterse gerechten horen ook al klinkt het vandaag meer als een druilerige herfstdag. Boerenkoolstamppot is mijn lievelings winterse gerecht. En ja dat is lekker gewoontjes. Vandaag heb ik voor jou winterse recepten gebundeld.


Hutsepot, een dampende mok soep, spruitjes en kolen, racletten,. Dan hou jij wel van stevige winterkost! Verwarm je tijdens de koudste dagen met deze heerlijke hartverwarmende gerechten.

Rosbief met peperroomsaus, wortel en erwtjes van Sandra Bekkari. Jullie hebben dinsdag al een winters recept voorbij zien komen in de vorm van een stoofpotje met rundvlees, maar er verschenen de afgelopen jaren al véél meer gezonde varianten van winterse maaltijden. Hoe kunnen we dit jaargetijde beter beginnen dan met een overzicht van deze recepten ! Makkelijk en lekker recept om winterse knolselderij te verwerken in knolselderpuree. Lekkere preischotel met gehakt maken doe je met dit snel en makkelijk recept zodat ook drukbezette mensen met weinig tijd kunnen genieten van vers gekookte gerechten.


Met dit eBook kun jij in simpele stappen winterse gerechten van winterse recepten maken. Haal jij ook de wintersport in huis met dit eBook? De winter vraagt om lekker stevige gerechten. En wintertoetjes natuurlijk. Brrr, wat is het koud he!


Speciaal voor jou heeft Jamie magazine de allerlekkerste winterrecepten klaargezet. Bekijk ze snel op onze site. Na een dagje schaatsen is een flinke stamppot met een stukje rookworst dan ook echt een warm welkom. Nu het weer kouder is, verlangen we weer naar stevige kost, zoals stevige soepen en eenpansgerechten, vleesgerechten met romige sauzen en ovenschotels met een lekker laagje kaas.


In de winter genieten we ervan om knus binnen te blijven met een verwarmende kop thee en heerlijke winterse gerechten die je een energieboost bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts