maandag 21 november 2016

Siemens afwasmachine deur sluit niet

Vanmiddag wilde ik de vaatwasser aan zetten als gebruikelijk, maar merkte dat de deur niet goed sloot. Vaatwasser draait normaal, tot de deur dus weer. Hallo, Als het keukenpaneel erop staat, sluit de vaatwasser niet meer ( deur blijft niet toe(= kontakt) en start niet meer op).


Ik heb het nu afgehaald en momenteel werkt ie terug. Ik zie wel dat de deur , bij volledig open, niet meer vlak staat, maar iets meer naar onder .

Het plaatje in de sluiting aan de bovenkant voorkomt dat hij dicht kan. Ik kan de vaatwasser wel aanzetten (draait dan), maar de deur kan dus niet dicht. Dat kan natuurlijk veroorzaken dat uw vaatwasser niet wil werken.


De volgende zaken verdienen aandacht: Slot. Door veelvuldig gebruik kan het slot toe zijn aan vervanging, het kan ook zijn dat bijstelling mogelijk is. Gedetailleerde omschrijving: jaar ou deur sluit schuin, valt niet goed beneden in het scharnier. De deur beschikt over veren om .

Verder prima vaatwasser , . Beide kanten ( deur en vaste zijde) van het slotje eens inspuiten met silicone olie en de kans is groot dat alles weer normaal werkt. Miele Siemens Bosch Whirlpool vaatwasser reparatie: Bij ons kunt u altijd informeren naar de. Gisteren ging onze Siemens vaatwasser niet meer aan. Ik dacht eerst dat het een gewoon contact zou zijn dat sluit als de deur gesloten is, maar dat is duidelijk niet het geval.


Weet iemand hoe dit werkt en hoe ik kan uitmeten of het probleem in het deurcontact zit? Drukken deze dicht zonder dat je klik hoort. Bosch vaatwasser deur sluit niet goed: Wasmachine, vaatwasser , wasdroger, koelkast reparatie. Wil de deur van jouw vaatwasser niet meer sluiten , voelt de deur zwaar aan of heb je een probleem met de scharnieren van jouw vaatwasser ? Contacteer Re- pair voor een snelle en vakkundige herstelling van je vaatwasmachine.


Onze specialisten kunnen u zeker verder helpen. Het gebeurt wel eens bij Bauknecht en Whirlpool vaatwassers dat de deur opeens niet meer lekker sluit. Aansluitkabel doorknippen en verwijderen. Deurslot onklaar maken zodat de deur niet meer sluit.


Zowel de verpakking van het nieuwe apparaat als het oude apparaat bevat waardevolle grondstoffen en materiaal dat hergebruikt kan worden. De afzonderlijke delen a.

Wat betreft het moeilijke sluiten ben ik kennelijk niet duidelijk genoeg geweest: de deur is juist NIET nonchalant dicht te gooien, dan wordt hij op het laatste stukje ineens tegengehouden, en moet je nog eens duwen. Koelkastscharnieren, koelkastscharnier, scharnierkoelkast, Alle scharnieren voor inbouwkoelkasten beschikbaar. De goedkoopste koelkast scharnieren hebben wij uit voorraad leverbaar. Eenvoudig online te bestellen.


Als u namelijk scharnier vervangt terwijl de andere ook al aardig versleten is kunt u op wachten ze de deur nog steds niet goed sluit en weer gaat hangen. Mijn jaar oude Siemens vaatwasser FD 78- wast niet goed af. Hij geeft nu de letter F aan en krijg dit niet weg.


In de handleiding staat deze storing niet vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts