donderdag 24 november 2016

Miele vaatwasser krijgt geen water

Probleem is ontstaan na bijvullen van zout. Kan het verstopt zitten van de terugslagklep. Nadat dit verholpen is deed de machine het weer goed. Maar na probleemloze wasbeurt voert de machine geen water meer aan.


Miele G6vaatwasser neemt geen water.

Ik heb het idee dat het aquaslot niet aangestuurd wordt. Vanmorgen heb ik de vaatwasser laten draaien met een vaatwasserschoonmaakmiddel. Sindsdien geeft hij geen water meer en maakt hij een vreemd geluid (knetterend).


Zojuist weer gechecked maar was nog steeds . Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Kosten hangen af van het merk. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen . Zonder water wordt het moeilijk uw vaatwas doen.

Wat zijn de mogelijke oorzaken dat er geen water in uw vaatwasser aangevoerd wordt? Als de klep kapot is kun je een hamerend watergeluid horen. Indien defect dient de inlaatklep vervangen te worden. Als U tot vervanging overgaat lees dan zorgvuldig . Ontdek in deze video hoe u een foutmelding met de watertoevoer op uw vaatwasser kunt oplossen. Wasmachine pakt geen water ? Snel gemaakt met garanties door witgoed reparatie Amsterdam.


Vaatwasser krijgt geen water : We hebben een Bosch bovenlader. Een vriendin heeft hem aangezet zonder de deurtjes van de trommel dicht te doen en toen is hij gaan draaien. Dat is verholpen, deurtjes zaten vast, maar daarna pakt de machine geen water meer voor het wassen. Indesit, Eerste van de led indicators branden, of de middelste led indicators branden. Vragen, tips of een reparatie verzoek?


Een probleem met de watertoevoer kan vele oorzaken hebben zoals verstopte slangen, stroomproblemen, een defect deurslot, printplaat problemen, enzovoort. Met de juiste informatie kunt u dit vaak makkelijk zelf . Wat betekent de Ferror van mijn MIELE afwasmachine? Een vaatwasser die geen water krijgt is te herkennen aan een constant pompend geluid direct na het starten van het programma.

De vaatwasser blijft pompen tot hij besluit dat het wel genoeg is geweest en zal zichzelf dan uitschakelen. Bij vaatwassers met een . Hierbij kwam ik er achter dat het waterslot goed voelbaar bromt als dit stroom krijgt en niet doorgebrand is. Misschien moet je hiervoor wel de vaatwasser uitbouwen, de bodemplaat eraf schroeven (toestel op zijn achterkant zetten zodat er geen resterend water uitloopt) om dan tenslotte aan de . Reageer op deze vraag Misbruik melden. Vlottercontakt doorgemeten inorden. Waterslot stekkertje ontkoppeld en 2volt spanning erop was in orde, waterstroomde door.


Hij pomp wel al het water weg maar blijt maar doordraaien. KRAAN DEFECT OF TOEVOERSLANG GEKNIKT OF GETWIST. Neemt geen water verschijnt H2O op display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts