donderdag 24 november 2016

Deksels den haag

Dekxels heeft een trendy, kleurrijk interieur. Het eten is mediteraan, met een moderne mix van oosterse ingredienten. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Internationaal restaurant.


Het smalle pand is het interieur vormgegeven met warme materialen en industriële elementen wat zorgt voor een echt huiskamer gevoel. Stoere houten tafelbladen, oude deuren als barfront en .

Vriendelijk ontvangst door de bedrijfsleidster. Gezellige, wat chique uitstraling heeft dit restaurant met een open keuken. Each dish was delicious and beautiful presente as were the meals my dinner companions chose. Een heerlijk fusionrestaurant dat met veel kleur is ingericht. In de keuken vinden mediterrane gerechten en Aziatische ingrediënten elkaar in een verrukkelijk feest van geur en smaak.


Geen grote borden vol met eten, maar kleine, . De Denneweg in Den Haag staat op mijn lijst met favorieten. De combinatie van leuke winkels, gezellige kroegen en goede restaurants, zorgt voor een gezellige sfeer.

Restaurant DEKXELS in Den Haag. Kijk op asiagastronomica. IK WEET WAAR IK WINKEL ! Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in Den Haag. Het veranderen van het pand Denneweg 1door het maken van constructieve doorbraken alsmede het. Apv vergunning - Aangevraagde exploitatievergunning horeca, Denneweg 1te Den Haag.


Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! See photos from 1visitors about tuna tartare, duck pancakes, and shrimp tempura. Tuna tartar, tempura shrimps, duck pancakes,. Bedrijven die u kunnen interesseren.


Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Ik houd van open keukens. Dit was voorheen een vestiging van . Keep a journal of your fine-dining. Find top-rated restaurants nearby.


Download free from the App Store!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts