vrijdag 18 november 2016

Smoothie nectarine kiwi

Smoothie met peer, minneola, kiwi en nectarine. Zomer, heerlijk, een fruitschaal vol met fruit. Maak dan deze lekker smoothie ervan. Het is ook nog gezond ook!


Even tussendoor wat vitamine-inspiratie: Een lekkere zomerse nectarine smoothie ! Meng in de blender een rijpe banaan, een nectarine en het sap van één.

Kiwi smoothie met nectarine. Deze smoothie zit boordevol fruit waaronder ook aardbeien en banaan. Wil je niet de hele blog lezen en ben je wel geïnteresseerd in het recept klik dan hier. Dit weekend was echt een bakweekend en van mij mag elk . Ochtends geen trek of geen tijd om te ontbijten? Ontbijt dan eens met een zelfgemaakte smoothie.


Deze lekkere smoothie is super gezond en je bent in een paar minuten klaar. De haverzemelen zorgen voor een vol gevoel tot aan de lunch en zijn ook nog eens heel goed voor je spijsvertering. Anyhow, today on the blog menu, we have a smoothie -a very delicious, refreshing, nutritious and easy beverage.

I combined nectarine , kiwi and blackberry together with almond milk and flaxseeds, then I added a dash of sugar to satisfy my sweet tooth. Find the complete instructions on Bawarchi. Dadelijk buiten het seizoen vervang je deze gele. En ja, ik pers dus eerst vers sap voordat ik verder ga met mijn smoothie ! Stap 1: Favoriete fruit.


Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Lekker fris van smaak en lekker bij je ontbijtje. Hier vind je het recept.


Ingrediënten voor smoothies (flinke glazen). Bereiding: Snij de perziken, aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. Giet de sinaasappelsap in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe. Een zonnige smoothie van nectarine en banaan. Zorg ervoor dat de nectarines goed rijp zijn, dan smaken ze het best!


Wist je trouwens dat nectarines eigenlijk mutaties van perziken zijn? A surprisingly delicious green smoothie recipe that combines fresh rosemary and ripe nectarines ! Meestal dan dus puur als een smoothie , of met melk voor een milkshake. Mix de inhoud een aantal minuten, tot een heerlijke smoothie. Nectarine - aardbei smoothie , , nectarines , geschil hand aardbeien, 1ml melk, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts