maandag 14 november 2016

Babyfles met naam

Je eigen Difrax fles bedrukt met naam. Deze raak je zeker niet meer kwijt! Handig voor kinderdagverblijf, bij de oppas of bij opa en oma. Goed voor rustig drinken en het voorkomen van krampjes.


Regelmatig wordt de collectie uitgebreid en vernieuwd.

Is er een meerling op komst? Dan maken we de sticker zo dat ie perfect is voor de meerling, zonder extra kosten! Eigen ontwerp of een ander idee?


Sinds de oprichting oogst de babyproducten producent successen en groeide het concern uit tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met babyflessen , flesspenen, fopspenen, . Ook voor babyflessen en drinkbekers bent u bij De Online Drogist aan het juiste adres. Sommige moeders hebben het al ontdekt. Waaronder Anne Marie Keizer: zij raakt de fles van haar kindje zeker niet meer kwijt!

Dankzij de mogelijkheid om de S-fles te bedrukken met naam. Dé online shop voor gepersonaliseerde babyspulletjes! Maak nu een babyfles van Difrax via Bulbby met de naam van jouw kindje erop gedrukt. Profiteer van korting met de Voordeelpas van Ouders van Nu!


Welk babyflesje moet je nu kopen? Wij vroegen naar de gebruikerservaringen van moeders en deze drie babyflesjes staan zeker aan de top. Nu eenvoudig online shoppen! Babyfles accessoires pinkorblue.


De allerbeste en leukste plak labels, Labels, naamstickers en instrijklabels om spullen te merken. Vrolijk gekleurde Baby Naamstickers waarmee je al jouw babyspulletjes, zoals drinkflesjes, melkpoedercontainer en bewaardoosjes goed merkt. Speciaal stickermateriaal met de leukste babyicoontjes. Met je naam erop, raak je niets meer kwijt. In de grote online shop vinden kersverse ouders de complete uitrusting voor hun baby en moeders in spé alles voor een comfortabele zwangerschap.


Ingezonden maanden geleden. Verified Buyer Geverifieerde koper. Philips AVENT Zuigfles Natural 2ml.

Deze flessen zijn goed te gebruiken in combinatie met borstvoeding. De bijhorende natural spenen sluiten goed aan, ik heb nooit lekjes gehad. Je kunt kiezen voor glazen babyflessen of RVS bab. Tussenstukje voor naamslinger.


Dit leuke babyflesje maken we in parelwit. Kies bij de Opties voor de gewenste kleur speen. Deze 1-2-Ring Natural vergemakkelijkt de positionering van de 1-2-Doseerspeen op de Difrax babyflessen. Geschikt voor de S-fles Natural 1ml en 2ml in combinatie met de Doseerspeen Natural. Met de 1-2-Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles.


Er gaan hier momenteel een hoop flessen per dag doorheen. De speen is sterk te vergelijken met de . Flessen die ik altijd braaf uitkookte. Tot ik erachter kwam dat dat volgens de huidige richtlijnen niet meer hoeft.


Blijkbaar heb ik wat gemist, want dat wist ik echt niet! Waarom is dat en hoe maak je babyflessen dan het beste schoon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts