vrijdag 25 november 2016

Zwangerschapsmassage rijswijk

Zwangerschapsmassage in Den Haag, Rijswijk , Voorburg. Massage met etherische oliën op een speciale ontworpen massage tafel voor zwangere vrouwen waar je weer eens lekker op je buik kunt liggen. Betaal online óf in de salon.


Massagepraktijk Anke de Hoop in Rijswijk voor een zwangerschapsmassage , ontspanningsmassage, warmwaterkussen massage, hotstonemassage, rebozomassage, Thaise lymfemassage en polariteitsmassage. Nu ook massages in Medisch Centrum Vredenburchweg! In onze massageruimtes geven wij diverse massages, waaronder zwangerschapsmassage en massage na de bevalling ( mama-massage).

Het is heerlijk om een uurtje ontspanning te ervaren als je in . Bureau Kraamzorg Extra organiseert in samenwerking met OntstpannenZwangerzo zwangerschapsmassages en wordt gegeven op locatie van Geboorte Centrum Westland. Als je zwanger bent verandert er veel aan je lichaam. Het kan behoorlijk belastend zijn voor lichaam en geest. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om juist jezelf lekker te láten verzorgen.


Een massage is zeer veelzijdig, deze wellness for body and mind is echt een cadeau aan jezelf, zeker aan het einde van je zwangerschap! Je vindt ons op de Kerklaan in Rijswijk. Anouk biedt minuten durende zwangerschapsmassages met verwarmde etherische oliën.


De massage vindt plaats op een speciale ontworpen.

Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein aan de Wilhelminastraat . Vanaf heden kun je een afspraak maken voor een ontspannende zwangerschaps- of wellnessmassage. Wij hebben een speciale zwangerschapsmassage tafel waardoor je, liggend op je buik, een ontspannende massage kunt krijgen! Bijna iedere zwangerschap brengt kwaaltjes met zich mee.


Gemiddelde uit beoordelingen. Shiatsu massage (gekleed). Ontspanningsmassage (olie). Lomi Lomi massage (veel olie). Japanse Facelift massage. Stoelmassage Shiatsu massage. Geopend: Dinsdagavond van 18. Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.


Ik ben yogadocent en samen met Sudha Menon eigenaar van Yogastudio Rijswijk en geef meer dan jaar yogalessen aan diverse doelgroepen. Het geeft verbinding en opent het hart voor elkaar. Ik probeer een moment van verzorging te combineren met die aandacht, waardoor de cliënt kan ontspannen en . Natuurgeneeskundige Praktijk Hetty Kortekaas.


U kunt bij mij terecht voor : voetreflexmassage, zwangerschapsmassage , Reiki, Hot Stone massage, lichaamsmassage, klankmassage, bloesemremedies en Kleurenpunctuur en blije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts